ANTALYA’DA DENİZ KEYFİ BİTMİYOR

Turizm (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.01.2014 - 14:47, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANTALYA’DA DENİZ KEYFİ BİTMİYOR

ANTALYA’DA OCAK, AYINDA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR
Antalya’da, Ocak ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Güneşli havayı fırsat bilenler deniz keyfi ve sahilde yürüyüş yaptı. Antalya, 4 günlük yağmurun ardından bu güne güneşli bir havada 'merhaba' dedi. Hava sıcaklığının 20 dereceye ulaştığı kentte hafta sonunu fırsat bilenler mesire alanları ve sahile akın etti. Güneşin ısıttığı kentte yürüyüş, kahvaltı ve deniz keyfi yapmak isteyenler Konyaaltı Sahilini tercih etti. Balıkçılar ve aşıklarda sahildeki yerlerini aldı. Deniz suyu sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü sahilde bazı vatandaşlar deniz keyfi yaptı. Güneşli havada bir süre güneşlenenler kendilerini Akdeniz’in serin sularına bıraktı. Raki isimli golden cinsi köpeğin denizde tenis topu ile oynaması renkli görüntüler oluşturdu.Sahilde denize karşı kahvaltı yapan Tümay- Gülay Yenidoğan çifti, Antalya’nın en güzel bir şehir olduğunu belirterek, “Geçekten Antalya dört mevsimi yaşayabileceğiniz bir kent. Saklıkent’te kayak yapabiliyor, sahilde denize girebiliyorsunuz. Her zaman güzel havaları değerlendiriyoruz” dediler.Denize giren Kemal Güntekin de, yaz kış denize girdiğini söyleyerek, “Deniz gayet güzel ve soğuk değil. Antalya’da yaşamak bir ayrıcalık. Çok şanslıyız” diye konuştu.Deniz keyfi yapanlardan Mine Kelleci ise 5 Ocak’ta yüzdüklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Güneşle deniz birleştiği zaman çok güzel oluyor. Üşümüyoruz. Her şeyden önce kışın deniz çok temiz. Berrak, fazla dalga yok. Kışın denize girdiğiniz zaman hasta olmanız güçleşiyor. Yaz kış denize giriyorum. Denize girdiğimden bu yana hiç grip olmuyorum. Herkese tavsiye diyorum.”
ANTALYA’DA OCAK, AYINDA YAZDAN KALMA GÜNLER YAŞANIYOR

Antalya’da, Ocak ayında yazdan kalma günler yaşanıyor. Güneşli havayı fırsat bilenler deniz keyfi ve sahilde yürüyüş yaptı. 
Antalya, 4 günlük yağmurun ardından bu güne güneşli bir havada 'merhaba' dedi. Hava sıcaklığının 20 dereceye ulaştığı kentte hafta sonunu fırsat bilenler mesire alanları ve sahile akın etti. Güneşin ısıttığı kentte yürüyüş, kahvaltı ve deniz keyfi yapmak isteyenler Konyaaltı Sahilini tercih etti. Balıkçılar ve aşıklarda sahildeki yerlerini aldı. Deniz suyu sıcaklığının 16 derece ölçüldüğü sahilde bazı vatandaşlar deniz keyfi yaptı. Güneşli havada bir süre güneşlenenler kendilerini Akdeniz’in serin sularına bıraktı. Raki isimli golden cinsi köpeğin denizde tenis topu ile oynaması renkli görüntüler oluşturdu.
Sahilde denize karşı kahvaltı yapan Tümay- Gülay Yenidoğan çifti, Antalya’nın en güzel bir şehir olduğunu belirterek, “Geçekten Antalya dört mevsimi yaşayabileceğiniz bir kent. Saklıkent’te kayak yapabiliyor, sahilde denize girebiliyorsunuz. Her zaman güzel havaları değerlendiriyoruz” dediler.
Denize giren Kemal Güntekin de, yaz kış denize girdiğini söyleyerek, “Deniz gayet güzel ve soğuk değil. Antalya’da yaşamak bir ayrıcalık. Çok şanslıyız” diye konuştu.
Deniz keyfi yapanlardan Mine Kelleci ise 5 Ocak’ta yüzdüklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: “Güneşle deniz birleştiği zaman çok güzel oluyor. Üşümüyoruz. Her şeyden önce kışın deniz çok temiz. Berrak, fazla dalga yok. Kışın denize girdiğiniz zaman hasta olmanız güçleşiyor. Yaz kış denize giriyorum. Denize girdiğimden bu yana hiç grip olmuyorum. Herkese tavsiye diyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.