Anne kediler için stres odaları

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 21.07.2020 - 10:09, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Anne kediler için stres odaları

Antalya’da yeni doğum yapan kedilerin daha sakin ve stressiz bir ortamda yavrularını emzirebilmeleri için yumuşak minderler ve çeşitli oyuncaklarla donatılan "stres odaları" hazırlandı
Antalya’da yeni doğum yapan kedilerin daha sakin ve stressiz bir ortamda yavrularını emzirebilmeleri için yumuşak minderler ve çeşitli oyuncaklarla donatılan "stres odaları" hazırlandı. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayata geçirilen proje kapsamında anne kediler kırmızı kurdelelerle de süsleniyor. Merkez yetkilileri yapılan düzenleme sayesinde vatandaşların ilgisini çeken kedilerin günlük sahiplenme sayısını 5’ten 24’e çıkardı. Proje sayesinde süt verimlilikleri de artan kedileri vatandaşlar hafta içi 10.00-12.00 ile 14.00-16.00, hafta sonu ise 10.00 ile 15.00 saatleri arasında ziyaret edip sahiplenebiliyor.
Antalya’da yeni doğum yapan kedilerin daha sakin ve stressiz bir ortamda yavrularını emzirebilmeleri için yumuşak minderler ve çeşitli oyuncaklarla donatılan "stres odaları" hazırlandı

Antalya’da yeni doğum yapan kedilerin daha sakin ve stressiz bir ortamda yavrularını emzirebilmeleri için yumuşak minderler ve çeşitli oyuncaklarla donatılan "stres odaları" hazırlandı.

Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde hayata geçirilen proje kapsamında anne kediler kırmızı kurdelelerle de süsleniyor. Merkez yetkilileri yapılan düzenleme sayesinde vatandaşların ilgisini çeken kedilerin günlük sahiplenme sayısını 5’ten 24’e çıkardı. Proje sayesinde süt verimlilikleri de artan kedileri vatandaşlar hafta içi 10.00-12.00 ile 14.00-16.00, hafta sonu ise 10.00 ile 15.00 saatleri arasında ziyaret edip sahiplenebiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.