ANA KASNAK YERİNE KONULDU

Gündem 27.12.2013 - 16:06, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ANA KASNAK YERİNE KONULDU

ANA KASNAK YERİNE KONULDU
Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nın arkasındaki alanda yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri projesi kapsamında 16 metre çapında, 12 ton ağırlığındaki kasnak orta alana kurulan 8 kolonluk iskele ayağına oturtuldu. Bir süre önce talihsiz bir şekilde iskele ve montaj sıralama hatasından dolayı yaşanan göçme sonrasında tekrardan gerçekleştirilen çelik üretimlerin montajına kesilen kurban ile başlandı. Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe alanında incelemelerde bulundu. Kesilen kurbanın ardından vinç yardımıyla kasnağın yerine montajı gerçekleştirildi. Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ana kasnağı yerine yerleştirdik. Ciddi bir iş. Tüm tedbirlerimizi aldık. Kazaların ve belaların defi için bugün burada bir kurban kestik. Gelecekte büyük hizmetler verecek olan bu tesisin Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 
ANA KASNAK YERİNE KONULDU

Isparta Belediyesi tarafından Batıkent Mahallesi ISBAŞ Bimsblok Fabrikası’nın arkasındaki alanda yaptırılan Gökkubbe Ulusal Fuar, Kongre, Sergi ve Kapalı Pazaryeri projesi kapsamında 16 metre çapında, 12 ton ağırlığındaki kasnak orta alana kurulan 8 kolonluk iskele ayağına oturtuldu. Bir süre önce talihsiz bir şekilde iskele ve montaj sıralama hatasından dolayı yaşanan göçme sonrasında tekrardan gerçekleştirilen çelik üretimlerin montajına kesilen kurban ile başlandı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Gökkubbe alanında incelemelerde bulundu. Kesilen kurbanın ardından vinç yardımıyla kasnağın yerine montajı gerçekleştirildi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Ana kasnağı yerine yerleştirdik. Ciddi bir iş. Tüm tedbirlerimizi aldık. Kazaların ve belaların defi için bugün burada bir kurban kestik. Gelecekte büyük hizmetler verecek olan bu tesisin Isparta’mıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.