Ambulans ambulanslık oldu

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.05.2018 - 14:56, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ambulans ambulanslık oldu

Hasta almaya giden ambulans çamura saplandı
Isparta’nın Gelendost ilçesinde hasta almaya giden ambulans, yolda biriken çamura saplandı. Hasta, ambulans çamurdan çıkarılmayınca ikinci ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Olay Gelendost ilçesinde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezinden gelen ihbar üzerine Yeşilköy köyüne giden ambulans yolda biriken çamura saplandı. Ambulans çamurdan çıkarılamayınca ekipler ikinci bir ambulans çağırarak yardım istedi. Gelen ikinci ambulans ile ulaşılan hasta İbrahim Yıldırım önce Eğirdir Devlet Hastanesine ardından da Isparta’ya sevk edildi. Çamura saplanan ambulans ise Gelendost Belediyesinin kepçesi ve bölgede bulunan vatandaşların traktörlerinin yardımıyla çıkarıldı.
Hasta almaya giden ambulans çamura saplandı

Isparta’nın Gelendost ilçesinde hasta almaya giden ambulans, yolda biriken çamura saplandı. Hasta, ambulans çamurdan çıkarılmayınca ikinci ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Olay Gelendost ilçesinde gece saat 02.00 sıralarında meydana geldi. 112 Acil Çağrı Merkezinden gelen ihbar üzerine Yeşilköy köyüne giden ambulans yolda biriken çamura saplandı. Ambulans çamurdan çıkarılamayınca ekipler ikinci bir ambulans çağırarak yardım istedi. Gelen ikinci ambulans ile ulaşılan hasta İbrahim Yıldırım önce Eğirdir Devlet Hastanesine ardından da Isparta’ya sevk edildi.

Çamura saplanan ambulans ise Gelendost Belediyesinin kepçesi ve bölgede bulunan vatandaşların traktörlerinin yardımıyla çıkarıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.