ALMAN UYRUKLU KİŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

Yaşam (AA) - Anadolu Ajansı | 24.01.2021 - 13:12, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ALMAN UYRUKLU KİŞİ EVİNDE ÖLÜ BULUNDU

İş yeri olarak da kullandığı evinde ölü bulundu.
Antalya'da Alman uyruklu kişi, iş yeri olarak da kullandığı evinde ölü bulundu.    Kızılsaray Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'ndeki Doğruer Özkaya İş Merkezinin birinci katında çağrı merkezi olarak da kullandığı evde yaşayan Alman uyruklu Andrias Moussa'dan (52) haber alamayan yakınları yetkililerden yardım istedi. Olay yerine gelen polis ekibi, önlem aldı. Çilingir yardımıyla girilen evde Moussa yatağında ölü olarak bulundu. Yapılan incelemenin ardından Moussa'nın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.   Komşusu Mehmet Özhan Gürler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Moussa'yı 1,5 yıldır tanıdığını, geçen sene yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yendiğini söyledi. İş yerlerinin karşılıklı olduğunu belirten Gürler, "Üvey oğlu beni aradı, babasına ulaşamadığını söyledi. Ben de kapıya vurdum, açan olmadı. Yangın merdiveninden çıktım, penceresi açıktı. Korkuluk demirlerinin arasından baktım, yatağında hareketsiz yatıyordu. Polisi aradım." diye konuştu.  
İş yeri olarak da kullandığı evinde ölü bulundu.

Antalya'da Alman uyruklu kişi, iş yeri olarak da kullandığı evinde ölü bulundu. 

 

Kızılsaray Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'ndeki Doğruer Özkaya İş Merkezinin birinci katında çağrı merkezi olarak da kullandığı evde yaşayan Alman uyruklu Andrias Moussa'dan (52) haber alamayan yakınları yetkililerden yardım istedi.

Olay yerine gelen polis ekibi, önlem aldı. Çilingir yardımıyla girilen evde Moussa yatağında ölü olarak bulundu. Yapılan incelemenin ardından Moussa'nın cenazesi, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

 

Komşusu Mehmet Özhan Gürler, gazetecilere yaptığı açıklamada, Moussa'yı 1,5 yıldır tanıdığını, geçen sene yeni tip koronavirüsü (Kovid-19) yendiğini söyledi.

İş yerlerinin karşılıklı olduğunu belirten Gürler, "Üvey oğlu beni aradı, babasına ulaşamadığını söyledi. Ben de kapıya vurdum, açan olmadı. Yangın merdiveninden çıktım, penceresi açıktı. Korkuluk demirlerinin arasından baktım, yatağında hareketsiz yatıyordu. Polisi aradım." diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.