Alman seyahat acente temsilcileri, Antalya'da ağırlanıyor

Turizm (AA) - Anadolu Ajansı | 25.07.2020 - 11:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alman seyahat acente temsilcileri, Antalya'da ağırlanıyor

Alman seyahat acente temsilcileri, Antalya'da ağırlanıyor
Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbirleri incelemek için Antalya'da bulunan Almanya'nın önde gelen seyahat acente temsilcileri ile buluştu. Alman turizm acente temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile SunExpress işbirliğinde, Güvenli Turizm Sertifika Programı'nın tanıtımı amacıyla Antalya'ya geldi. Sabah saatlerinde golf sahalarını gezen temsilciler, akşam ise Muratpaşa ilçesindeki bir otelde düzenlenen yemeğe katıldı. Yemekte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan ile Antalya Valisi Ersin Yazıcı da yer aldı.  Alman heyet, yarın Antalya'da Perge Antik Kenti'ni ziyaret edecek, Concorde ile Land of Legends otellerinde incelemelerde bulunacak.
Alman seyahat acente temsilcileri, Antalya'da ağırlanıyor

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tedbirleri incelemek için Antalya'da bulunan Almanya'nın önde gelen seyahat acente temsilcileri ile buluştu.

Alman turizm acente temsilcileri, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı ile SunExpress işbirliğinde, Güvenli Turizm Sertifika Programı'nın tanıtımı amacıyla Antalya'ya geldi.

Sabah saatlerinde golf sahalarını gezen temsilciler, akşam ise Muratpaşa ilçesindeki bir otelde düzenlenen yemeğe katıldı.

Yemekte Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Alpaslan ile Antalya Valisi Ersin Yazıcı da yer aldı. 

Alman heyet, yarın Antalya'da Perge Antik Kenti'ni ziyaret edecek, Concorde ile Land of Legends otellerinde incelemelerde bulunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.