Ali Altay’dan unutulmaz konser

Kültür 15.06.2017 - 14:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ali Altay’dan unutulmaz konser

Burdur'da Ali Altay’dan unutulmaz konser
Burdur Belediyesi Ramazan Erkinlikleri kapsamında sahne alan pop müzik sanatçısı Ali Altay Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı. Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında pop müzik sanatçısı Ali Altay şenlik alanında sahne aldı. Çok sayıda Burdurlunun katıldığı konserde Sanatçı Ali Altay, Cem Karaca, Barış Manço, Neşet Ertaş ve Edip Akbayram’ın unutulmaz parçalarından oluşan bir repertuar seslendirdi. Konser sırasında kendisinin de artık bir Burdurlu olduğunu ifade eden Altay, Burdur Belediyesi’ne unutulmaz ramazan geleneklerini tekrar kendilerine yaşattığı için ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti, başka bir etkinlikte daha Burdurlularla bir araya gelmek istediğini söyledi. Sanatçı Ali Altay'a verdiği konserden dolayı teşekkür eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, etkinliğin anısına sanatçıya plaket ve çiçek verdi. Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine’ diyor Nazım Hikmet. En çok buna ihtiyacımız var. Hepimiz özgür olmalıyız, hepimiz kardeş olmalıyız. Ayrılıklarımız olabilir, fikirlerimiz farklı olabilir ama düşünce hakkında, yaşama hakkına, özgür söz söyleme hakkında saygı duymak zorundayız. Ali Altay bu akşam gönüllerimize hitap etti, muhteşem konseri için teşekkür ediyorum” dedi. Konser, Sanatçı Ali Altay ve Burdurluların hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı ile son buldu.  
Burdur'da Ali Altay’dan unutulmaz konser

Burdur Belediyesi Ramazan Erkinlikleri kapsamında sahne alan pop müzik sanatçısı Ali Altay Burdurlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Burdur Belediyesi Ramazan Etkinlikleri kapsamında pop müzik sanatçısı Ali Altay şenlik alanında sahne aldı. Çok sayıda Burdurlunun katıldığı konserde Sanatçı Ali Altay, Cem Karaca, Barış Manço, Neşet Ertaş ve Edip Akbayram’ın unutulmaz parçalarından oluşan bir repertuar seslendirdi.

Konser sırasında kendisinin de artık bir Burdurlu olduğunu ifade eden Altay, Burdur Belediyesi’ne unutulmaz ramazan geleneklerini tekrar kendilerine yaşattığı için ve Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’e teşekkür etti, başka bir etkinlikte daha Burdurlularla bir araya gelmek istediğini söyledi.

Sanatçı Ali Altay'a verdiği konserden dolayı teşekkür eden Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Erengiz, etkinliğin anısına sanatçıya plaket ve çiçek verdi.

Konserde konuşan Başkan Ercengiz, “Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine’ diyor Nazım Hikmet. En çok buna ihtiyacımız var. Hepimiz özgür olmalıyız, hepimiz kardeş olmalıyız. Ayrılıklarımız olabilir, fikirlerimiz farklı olabilir ama düşünce hakkında, yaşama hakkına, özgür söz söyleme hakkında saygı duymak zorundayız. Ali Altay bu akşam gönüllerimize hitap etti, muhteşem konseri için teşekkür ediyorum” dedi.

Konser, Sanatçı Ali Altay ve Burdurluların hep bir ağızdan söylediği İzmir Marşı ile son buldu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.