ALEVİLERDEN BAŞKAN TURSUN’A TEŞEKKÜR

Kültür (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2013 - 14:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALEVİLERDEN BAŞKAN TURSUN’A TEŞEKKÜR

ALEVİLERDEN BAŞKAN TURSUN’A TEŞEKKÜR
 Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Döşemealtı Alevi Yolu Kültür Araştırma ve Dayanışma Derneği, ilçenin Yukarıkaraman Mahallesi’nde yapılacak olan cemevi projesinin tanıtım toplantısı ve aşure günü etkinliğine katıldı. Döşemealtı Alevi Yolu Kültür Araştırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Sezgin etkinlikte yaptığı konuşmada, Yukarı Karaman Mahallesi’ndeki cemevi proöesinde son aşamaya geldiklerini belirtti. Cemevinin yapımında Döşemealtı Belediyesi’nin büyük katkısı olduğunu belirten Sezgin, Belediye Başkanı Nurettin Tursun’a teşekkür etti.Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise konuşmasında, “Belediye olarak görev süremizde her zaman vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı benimsedik. Bu noktada ilçemizde yaşayan Alevi canlarımızın da bize gelen taleplerinde her zaman onların istekleri doğrultusunda hareket ettik.İlçemize yapılacak olan cemevinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.
ALEVİLERDEN BAŞKAN TURSUN’A TEŞEKKÜR

 Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun, Döşemealtı Alevi Yolu Kültür Araştırma ve Dayanışma Derneği, ilçenin Yukarıkaraman Mahallesi’nde yapılacak olan cemevi projesinin tanıtım toplantısı ve aşure günü etkinliğine katıldı. 
Döşemealtı Alevi Yolu Kültür Araştırma ve Dayanışma Derneği Başkanı Savaş Sezgin etkinlikte yaptığı konuşmada, Yukarı Karaman Mahallesi’ndeki cemevi proöesinde son aşamaya geldiklerini belirtti. Cemevinin yapımında Döşemealtı Belediyesi’nin büyük katkısı olduğunu belirten Sezgin, Belediye Başkanı Nurettin Tursun’a teşekkür etti.
Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun ise konuşmasında, “Belediye olarak görev süremizde her zaman vatandaş odaklı bir hizmet anlayışı benimsedik. Bu noktada ilçemizde yaşayan Alevi canlarımızın da bize gelen taleplerinde her zaman onların istekleri doğrultusunda hareket ettik.İlçemize yapılacak olan cemevinin hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.