Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu :"Sumudica tiyatro oynadı"

Spor 05.12.2017 - 07:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu :"Sumudica tiyatro oynadı"

Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu :"Sumudica tiyatro oynadı"
Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu, Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın çok iyi bir tiyatro oynadığını söyledi.    Karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorunda arbede çıktı. İddiaya göre Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica maç içerisinde Aytemiz Alanyaspor Kaleci Antrenörü Fevzi Layiç'e İngilizce olarak 'F.U' diye küfür etti. Koridor girişinde ise Layic'in küfürden dolayı Sumudica'ya tepki göstermesi üzerin iki takım arasında kavga çıktığı iddia edildi. Sumudica'nın saha içinde agresif hareketlerle kaleci antrenörü Fevzi Layic'e küfür ettiğini belirten Paşaoğlu, "Hocamız da bunu kendisine sormak istedi ama bunu sormaya gerek kalmadan Kayserili oyuncular ve teknik ekibi hocamıza saldırdı. Bunlar görüntüde vardır. Hepsi açıklamalar yapıyor ama gerçekleri herkes görecek ve izleyecektir. Kimin ne yaptığı gerçeği de ortaya çıkınca umarım özür dileyecekler. Alanyaspor centilmenliği ve futboluyla gönüllerde taht kurmuştur. Başka takımın seyircilerinin de taht kurmuş bir takımız. Bugün de iyi oynadık, bir puan hakkımızdı ama bunlar futbolda oluyor. Hocanın kendi başlattığı olaydır. Kendisi de biliyor. Görüntüleri izleyince ne diyecek bilemiyorum" dedi.
Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu :"Sumudica tiyatro oynadı"

Aytemiz Alanyaspor Asbaşkanı Ahmet Paşaoğlu, Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica'nın çok iyi bir tiyatro oynadığını söyledi. 
 

Karşılaşmanın ardından soyunma odası koridorunda arbede çıktı. İddiaya göre Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica maç içerisinde Aytemiz Alanyaspor Kaleci Antrenörü Fevzi Layiç'e İngilizce olarak 'F.U' diye küfür etti. Koridor girişinde ise Layic'in küfürden dolayı Sumudica'ya tepki göstermesi üzerin iki takım arasında kavga çıktığı iddia edildi.
Sumudica'nın saha içinde agresif hareketlerle kaleci antrenörü Fevzi Layic'e küfür ettiğini belirten Paşaoğlu, "Hocamız da bunu kendisine sormak istedi ama bunu sormaya gerek kalmadan Kayserili oyuncular ve teknik ekibi hocamıza saldırdı. Bunlar görüntüde vardır. Hepsi açıklamalar yapıyor ama gerçekleri herkes görecek ve izleyecektir. Kimin ne yaptığı gerçeği de ortaya çıkınca umarım özür dileyecekler. Alanyaspor centilmenliği ve futboluyla gönüllerde taht kurmuştur. Başka takımın seyircilerinin de taht kurmuş bir takımız. Bugün de iyi oynadık, bir puan hakkımızdı ama bunlar futbolda oluyor. Hocanın kendi başlattığı olaydır. Kendisi de biliyor. Görüntüleri izleyince ne diyecek bilemiyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.