ALANYA'DA HANUTÇULUKLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.06.2014 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ALANYA'DA HANUTÇULUKLA MÜCADELE SÜRÜYOR

Antalya’nın Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen “Hanutçuluk Yapma Turizmi Karalama” projesi kapsamında hazırlanan 5 bin adet el ilanı esnafa dağıtıldı.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen “Hanutçuluk Yapma Turizmi Karalama” projesi kapsamında hazırlanan, içinde hanutçulukla mücadele faaliyetleri, hanutçulukla ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik bilgilendirme ve hanutçuluk yapanlara yönelik yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde kanuni yaptırımların yer aldığı 5 bin el ilanının dağıtımına başlandı. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini tek tek gezen polis ekipleri tarafından dağıtılan broşürlere yoğun ilgi gösteren Alanya esnafı, bu tür projelerin devam etmesi gerektiğini söyleyerek polis ekiplerine destek verdi. Alanya Emniyet Müdürü Erkan Dur konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Alanya Emniyet Müdürlüğü olarak sürdürmekte olduğumuz ‘Hanutçuluk Yapma Turizmi Karalama’ projesi kapsamında ülkemizin ve Alanya’mızın önemli gelir kaynaklarından olan turizmi korumak, ilçemize gelen turistlerin tatillerini ve alışverişlerini güven içinde yapmalarını sağlamak amacıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi hanutçulukla mücadele faaliyetimizi yeni turizm sezonunda da devam ettirmekteyiz. Bu kapsamda hanutçulukla ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik bilgilerdirme ve hanutçuluk yapanlara yönelik yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde kanuni yaptırımların yer aldığı 5 bin adet el ilanı hazırlayarak esnafımıza ve turizm sektörü çalışanlarına dağıtımına başladık. Bu Proje ile ilçemize gelen turistlere daha iyi hizmet verilmesi, ticari alanda faaliyet gösteren işyerleri arasında haksız rekabetin önlenmesi, Alanya’mızın ve Ülkemizin daha iyi tanıtımının yapılması amaçlanmaktadır.Hanutçuluğa karşı bilinç oluşturma faaliyetlerimiz sürerken, oluşturmuş olduğumuz ekiplerimizce de hanutçuluk yapan kişi ve işyerlerine karşı yasal işlemler uygulanmaktadır" dedi.
Antalya’nın Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen “Hanutçuluk Yapma Turizmi Karalama” projesi kapsamında hazırlanan 5 bin adet el ilanı esnafa dağıtıldı.

Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülen “Hanutçuluk Yapma Turizmi Karalama” projesi kapsamında hazırlanan, içinde hanutçulukla mücadele faaliyetleri, hanutçulukla ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik bilgilendirme ve hanutçuluk yapanlara yönelik yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde kanuni yaptırımların yer aldığı 5 bin el ilanının dağıtımına başlandı. Atatürk Caddesi üzerinde bulunan iş yerlerini tek tek gezen polis ekipleri tarafından dağıtılan broşürlere yoğun ilgi gösteren Alanya esnafı, bu tür projelerin devam etmesi gerektiğini söyleyerek polis ekiplerine destek verdi. 
Alanya Emniyet Müdürü Erkan Dur konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Alanya Emniyet Müdürlüğü olarak sürdürmekte olduğumuz ‘Hanutçuluk Yapma Turizmi Karalama’ projesi kapsamında ülkemizin ve Alanya’mızın önemli gelir kaynaklarından olan turizmi korumak, ilçemize gelen turistlerin tatillerini ve alışverişlerini güven içinde yapmalarını sağlamak amacıyla geçmiş yıllarda olduğu gibi hanutçulukla mücadele faaliyetimizi yeni turizm sezonunda da devam ettirmekteyiz. Bu kapsamda hanutçulukla ilgili farkındalık oluşturmaya yönelik bilgilerdirme ve hanutçuluk yapanlara yönelik yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde kanuni yaptırımların yer aldığı 5 bin adet el ilanı hazırlayarak esnafımıza ve turizm sektörü çalışanlarına dağıtımına başladık. Bu Proje ile ilçemize gelen turistlere daha iyi hizmet verilmesi, ticari alanda faaliyet gösteren işyerleri arasında haksız rekabetin önlenmesi, Alanya’mızın ve Ülkemizin daha iyi tanıtımının yapılması amaçlanmaktadır.Hanutçuluğa karşı bilinç oluşturma faaliyetlerimiz sürerken, oluşturmuş olduğumuz ekiplerimizce de hanutçuluk yapan kişi ve işyerlerine karşı yasal işlemler uygulanmaktadır" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.