AKܒDE ÖĞRENCİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.12.2013 - 09:32, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKܒDE ÖĞRENCİLER ARASINDA KAVGA ÇIKTI

ÖĞRENCİLER ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA POLİS MÜDAHALE ETTİ
Afyon Kocatepe Üniversitesinde (AKÜ) akşam saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde AKÜ Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsünde karşılaşan ve çoğunluğu ikinci öğretim olduğu bildirilen karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Yaklaşık 50 öğrencinin karıştığı kavgaya üniversite özel güvenlik görevlileri müdahale ederken, olay yerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte çevik kuvvet ve panzer de sevk edildi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın talimatı ile polisin kampüs içerisine girmesine izin verildi. Kavgayı kısa sürede ayıran polis ekipleri, karşıt görüşlü iki grubu birbirinden uzaklaştırarak araya barikat kurdu. Üniversitenin giriş ve çıkışlarını tutan polis ekipleri, öğrenci giriş-çıkışlarını kontrollü bir şekilde sağladı. Kavgada iki grupta da darp sonucu yaralananların olduğu öne sürülürken, kavga esnasında bazı öğretim görevlilerinin kısa süreli de olsa üniversiteden çıkamadıkları öğrenildi. Basın mensuplarının kampüs içerisine girmesine ise izin verilmedi.Polis, herhangi bir olumsuzluğu karşı üniversitede bekleyişini sürdürüyor. 
ÖĞRENCİLER ARASINDA ÇIKAN KAVGAYA POLİS MÜDAHALE ETTİ

Afyon Kocatepe Üniversitesinde (AKÜ) akşam saatlerinde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgaya polis müdahale etti.
Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde AKÜ Ahmet Necdet Sezer (ANS) Kampüsünde karşılaşan ve çoğunluğu ikinci öğretim olduğu bildirilen karşıt görüşlü öğrenciler arasında kavga çıktı. Yaklaşık 50 öğrencinin karıştığı kavgaya üniversite özel güvenlik görevlileri müdahale ederken, olay yerine çok sayıda polis ekibi ile birlikte çevik kuvvet ve panzer de sevk edildi. AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak’ın talimatı ile polisin kampüs içerisine girmesine izin verildi. Kavgayı kısa sürede ayıran polis ekipleri, karşıt görüşlü iki grubu birbirinden uzaklaştırarak araya barikat kurdu. Üniversitenin giriş ve çıkışlarını tutan polis ekipleri, öğrenci giriş-çıkışlarını kontrollü bir şekilde sağladı. Kavgada iki grupta da darp sonucu yaralananların olduğu öne sürülürken, kavga esnasında bazı öğretim görevlilerinin kısa süreli de olsa üniversiteden çıkamadıkları öğrenildi. Basın mensuplarının kampüs içerisine girmesine ise izin verilmedi.
Polis, herhangi bir olumsuzluğu karşı üniversitede bekleyişini sürdürüyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.