AKSU KENT KONSEYİ’NDEN GENEL KURUR KARARI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 10:02, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKSU KENT KONSEYİ’NDEN GENEL KURUR KARARI

Antalya’nın Aksu ilçesi Kent Konseyi, genel kurul kararı aldı.
Antalya’nın Aksu ilçesi Kent Konseyi, genel kurul kararı aldı. Aksu Kent Konseyi 15 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda kurulduğu günden bu yana yapılan çalışmaları ve planları delegeler ile üyelere anlatılacak.Aksu Kent Konseyi Başkanı Turan Şahin, genel kurulda delegelerine ve üyelerine kuruldukları günden bu yana yapılanların anlatılacağını belirte. Şahin, toplantıda Kent Konseyi’nin 2014 yılı içerisinde yapmayı planladığı çalışmaların da görüşüleceğini kaydetti.
Antalya’nın Aksu ilçesi Kent Konseyi, genel kurul kararı aldı.

Antalya’nın Aksu ilçesi Kent Konseyi, genel kurul kararı aldı. 
Aksu Kent Konseyi 15 Ocak 2014 tarihinde gerçekleştirilecek olan olağan genel kurulda kurulduğu günden bu yana yapılan çalışmaları ve planları delegeler ile üyelere anlatılacak.
Aksu Kent Konseyi Başkanı Turan Şahin, genel kurulda delegelerine ve üyelerine kuruldukları günden bu yana yapılanların anlatılacağını belirte. Şahin, toplantıda Kent Konseyi’nin 2014 yılı içerisinde yapmayı planladığı çalışmaların da görüşüleceğini kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.