Aksu’da Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Gündem 31.08.2018 - 12:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Aksu’da Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Antalya Aksu’da Yaz Spor Okulu Sona Erdi
Antalya’nın Aksu Belediyesi Spor Kulübünün her yıl gerçekleştirdiği yaz spor okullarının kapanışı yapıldı. Kapanış töreninde çocuklara sertifikalarını dağıtan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 17 Eylül’de başlayacak yeni eğitim ve öğretim sezonunda çocuklara başarılar dileyerek, sporu hiçbir zaman bırakmamalarını tavsiye etti. 500’ün üzerinde çocuğun eğitim aldığı yaz spor okulları Aksu Belediye Spor Kulübü, Aksu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile açılmıştı. İlçe Müftülüğünün de katkı koyduğu yaz okulları kapsamında Kur’an kurslarındaki çocuklar da spor yapma imkânı buldu. 7-16 yaş aralığında faaliyet gösteren yaz spor okullarında; futbol, güreş, muay thai, basketbol, voleybol, masa tenisi, kick boks branşlarında eğitim verildi. Öğrencilere sertifikalarını Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Tatar ile Aksu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök dağıttı. Başkan Şahin, sertifika töreni öncesinde Aksu Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerini de ziyaret ederek, başarılar diledi.
Antalya Aksu’da Yaz Spor Okulu Sona Erdi

Antalya’nın Aksu Belediyesi Spor Kulübünün her yıl gerçekleştirdiği yaz spor okullarının kapanışı yapıldı. Kapanış töreninde çocuklara sertifikalarını dağıtan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, 17 Eylül’de başlayacak yeni eğitim ve öğretim sezonunda çocuklara başarılar dileyerek, sporu hiçbir zaman bırakmamalarını tavsiye etti.

500’ün üzerinde çocuğun eğitim aldığı yaz spor okulları Aksu Belediye Spor Kulübü, Aksu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü iş birliği ile açılmıştı. İlçe Müftülüğünün de katkı koyduğu yaz okulları kapsamında Kur’an kurslarındaki çocuklar da spor yapma imkânı buldu. 7-16 yaş aralığında faaliyet gösteren yaz spor okullarında; futbol, güreş, muay thai, basketbol, voleybol, masa tenisi, kick boks branşlarında eğitim verildi. Öğrencilere sertifikalarını Belediye Başkanı Halil Şahin, Başkan Yardımcısı Hakkı Çoşgun, Spor Kulübü Başkanı Mehmet Selvi, Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Arif Tatar ile Aksu Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Zeki Gök dağıttı.

Başkan Şahin, sertifika töreni öncesinde Aksu Belediyesi Spor Kulübü güreşçilerini de ziyaret ederek, başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.