AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE SALON TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Gündem 23.12.2015 - 15:55, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE SALON TARTIŞMASI SÜRÜYOR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE SALON TARTIŞMASI SÜRÜYOR
Akdeniz Üniversitesi öğrencileri son dönemde toplantı salonlarının muhalif öğrenci topluluklarına verilmemesine tepki gösterdi.  AÜ yerleşkesi şenlik alanında bir araya gelen yaklaşık 300 öğrenci, ‘Sessiz Kalma,Katliama Ortak Olma’, ‘Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri’ pankartı açarak saygı duruşunda bulundu. Öğrenciler son günlerde muhalif öğrenci gruplarına üniversitede baskıların arttığını ve toplantı salonlarının kendilerine verilmemesini eleştirdi. Öğrenciler Edebiyat Fakültesi’ndeki etkinliklerinin şüpheli paket iddiasıyla engellendiğini savunarak, üniversitelerin öğrencilerin olduğunu belirtti. Öte yandan öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde devam eden çatışmalara da tepki gösterdi. Şiir ve mektup okuyup,türküler söyleyen öğrencilerin etkinliği sessizce sona erdi. Bölgede Çevik Kuvvet ekiplerinin de geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.
AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ’NDE SALON TARTIŞMASI SÜRÜYOR

Akdeniz Üniversitesi öğrencileri son dönemde toplantı salonlarının muhalif öğrenci topluluklarına verilmemesine tepki gösterdi. 
AÜ yerleşkesi şenlik alanında bir araya gelen yaklaşık 300 öğrenci, ‘Sessiz Kalma,Katliama Ortak Olma’, ‘Akdeniz Üniversitesi Öğrencileri’ pankartı açarak saygı duruşunda bulundu. Öğrenciler son günlerde muhalif öğrenci gruplarına üniversitede baskıların arttığını ve toplantı salonlarının kendilerine verilmemesini eleştirdi. Öğrenciler Edebiyat Fakültesi’ndeki etkinliklerinin şüpheli paket iddiasıyla engellendiğini savunarak, üniversitelerin öğrencilerin olduğunu belirtti.
Öte yandan öğrenciler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde devam eden çatışmalara da tepki gösterdi. Şiir ve mektup okuyup,türküler söyleyen öğrencilerin etkinliği sessizce sona erdi.
Bölgede Çevik Kuvvet ekiplerinin de geniş güvenlik önlemi aldığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.