AKDENİZ’DE 14 KÖPEKBALIĞI YAKALANDI

Dünya 04.11.2016 - 10:20, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKDENİZ’DE 14 KÖPEKBALIĞI YAKALANDI

AKDENİZ’DE 14 KÖPEKBALIĞI YAKALANDI...
Manavgat'ta 14 köpek balığı yakalandı Rus turistler için düzenlenen tekne turunda oltaya takılan köpek balıkları turistleri şaşkına çevirdi Antalya'nın Manavgat ilçesinde Rus turistler için düzenlenen tekne turunda 14 köpek balığı yakalandı. Manavgat halkı tarafından boğaz olarak adlandırılan Manavgat Irmağı ile denizin birleştiği noktadan balık turu için denize açılan Rus turistler, yaklaşık 2-3 mil açıldıktan sonra olta ile balık tutmaya başladılar. Rus turistler, 1'i yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve 258 kilo ağırlığında, 13'ü küçük yaklaşık 1 metre uzunluğunda toplam 14 köpek balığı yakaladı. Rus turistlerin katıldığı balık turunda yakalanan 14 köpek balığının bir turistik tesise satıldığı iddia edildi.
AKDENİZ’DE 14 KÖPEKBALIĞI YAKALANDI...

Manavgat'ta 14 köpek balığı yakalandı

Rus turistler için düzenlenen tekne turunda oltaya takılan köpek balıkları turistleri şaşkına çevirdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Rus turistler için düzenlenen tekne turunda 14 köpek balığı yakalandı.

Manavgat halkı tarafından boğaz olarak adlandırılan Manavgat Irmağı ile denizin birleştiği noktadan balık turu için denize açılan Rus turistler, yaklaşık 2-3 mil açıldıktan sonra olta ile balık tutmaya başladılar. Rus turistler, 1'i yaklaşık 2 metre uzunluğunda ve 258 kilo ağırlığında, 13'ü küçük yaklaşık 1 metre uzunluğunda toplam 14 köpek balığı yakaladı. Rus turistlerin katıldığı balık turunda yakalanan 14 köpek balığının bir turistik tesise satıldığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.