Akdeniz bölge imamı ve (abla) eşi Antalya'da yakalandı

Asayiş 15.07.2017 - 10:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Akdeniz bölge imamı ve (abla) eşi Antalya'da yakalandı

FETÖ'nün kaymakam ve kaymakam adaylarından sorumlu sözde Akdeniz bölge imamı eski öğretim görevlisi bir kişi ile abla konumundaki eşi Antalya'da yakalandı.
FETÖ'nün kaymakam ve kaymakam adaylarından sorumlu sözde Akdeniz bölge imamı eski öğretim görevlisi bir kişi ile abla konumundaki eşi Antalya'da yakalandı. FETÖ soruşturması kapsamında daha önce Burdur Mehmet Akif Üniversitesindeki görevinden KHK ile ihraç edilen şüpheli ve eşi, polisin evine gireceğini anlayınca evdeki laptop ve cep telefonlarını balkondan attı.   Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından bugün öğle saatlerinde yapılan operasyonda FETÖ'nün kaymakamlar ile kaymakam adaylarından sorumlu sözde Akdeniz bölge imamı Hakan B. ve eşi Hatice B.'yi Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi'ndeki 1 hafta önce kiralanan hücre evinde yakalandı. Şahıslar, polisin eve baskın yapacağını anlayınca çok sayıda telefon ve laptopu balkondan aşağıya attı. Polis apartman bahçesinde de detaylı inceleme yaptı.  Sahte kimlik kullandığı tespit edilen Hakan B.nin Mehmet Akif Üniversitesinde Öğretim Üyesiyken Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildiği ve 4 farklı FETÖ soruşturmasından arandığı tespit edildi. Polis evde çok sayıda cep telefonu, kullanılmış ve kullanılmamış sim kartlar, laptop, şifreli haberleşme programları ile dokümanlar ele geçti. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin TEM Şube Müdürlüğündeki sorgularının devam ettiği bildirildi.
FETÖ'nün kaymakam ve kaymakam adaylarından sorumlu sözde Akdeniz bölge imamı eski öğretim görevlisi bir kişi ile abla konumundaki eşi Antalya'da yakalandı.

FETÖ'nün kaymakam ve kaymakam adaylarından sorumlu sözde Akdeniz bölge imamı eski öğretim görevlisi bir kişi ile abla konumundaki eşi Antalya'da yakalandı. FETÖ soruşturması kapsamında daha önce Burdur Mehmet Akif Üniversitesindeki görevinden KHK ile ihraç edilen şüpheli ve eşi, polisin evine gireceğini anlayınca evdeki laptop ve cep telefonlarını balkondan attı.
 

Antalya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri tarafından bugün öğle saatlerinde yapılan operasyonda FETÖ'nün kaymakamlar ile kaymakam adaylarından sorumlu sözde Akdeniz bölge imamı Hakan B. ve eşi Hatice B.'yi Konyaaltı ilçesi Gürsu Mahallesi'ndeki 1 hafta önce kiralanan hücre evinde yakalandı. Şahıslar, polisin eve baskın yapacağını anlayınca çok sayıda telefon ve laptopu balkondan aşağıya attı. Polis apartman bahçesinde de detaylı inceleme yaptı. 
Sahte kimlik kullandığı tespit edilen Hakan B.nin Mehmet Akif Üniversitesinde Öğretim Üyesiyken Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile ihraç edildiği ve 4 farklı FETÖ soruşturmasından arandığı tespit edildi. Polis evde çok sayıda cep telefonu, kullanılmış ve kullanılmamış sim kartlar, laptop, şifreli haberleşme programları ile dokümanlar ele geçti. Sağlık kontrolünden geçirilen şüphelilerin TEM Şube Müdürlüğündeki sorgularının devam ettiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.