AKAYDIN: “ANTALYA SEVDALISIYIM”

Siyaset 29.12.2013 - 16:58, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKAYDIN: “ANTALYA SEVDALISIYIM”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AKAYDIN, ANTALYA’DA FAALİYET GÖSTEREN 4. KESİM LİONS KULÜBÜ DERNEKLERİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI
Antalya’da faaliyet gösteren 4. Kesim Lions Kulübü Dernekleri’nin toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya sevdalısı olduğunu belirterek, 33 yıldır Antalya’ya hizmet ettiğini söyledi. Antalya’da faaliyet gösteren 4. Kesim Lions Kulübü Dernekleri, 2013-2014 çalışma dönemi hizmet Ttplantısında bir araya geldi. Kışlahan Otel’de düzenlenen buluşma yemeğine Antalya, Falez, Kaleiçi, Alanya, Deniz ve Konyaaltı Lions Kulubü başkanları ve üyeleri katıldı. Toplantının onur konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan 4. Kesim Başkanı Tahsin Saygılı, Başkan Akaydın’a geceye katılımından dolayı teşekkür etti. Antalya’ya hizmetlerinden dolayı Akaydın’ı tebrik eden Saygılı, “Bizlerde Lions Kulüpleri olarak sosyal sorumluluk çerçevesi içinde birçok çalışma yürütüyoruz. Antalya için karşılıksız hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.Kendisine yapılan nazik davet karşısında mutlu olduğunu ifade eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ise, Lionslara teşekkür etti. 5 yıllık görev süresince Antalya’ya olan hizmet ve projeleri hakkında kısa bir sunum yapan Başkan Akaydın, Antalya’ya olan hizmet aşkının 1976 yılında Ankara Üniversitesi’nde asistanken başladığını söyleyerek, “O yıllardan başlayan bir aşkla Antalya sevdalısıyım” dedi.Belediyecilik anlayışı olarak pahalı ve büyük yatırımlarla değil insan odaklı küçük ama katma değeri yüksek yatırımlara önem verdiklerini belirten Başkan Akaydın, “Beş yıllık dönemde bunlara önem verdik. 1 milyar TL borç öderken 700 milyon lira civarında yatırım yaptık” diye konuştu.Antalya’ya 33 yıldır hizmet ettiğini ifade eden Akaydın, “Bunun en gururlu dönemi ise Antalya’ya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet ettiğim son 5 yıl” şeklinde konuştu.Antalya’da göreve geldiği 5 yıl süresince hizmet üretmeye çalıştıklarını ifade eden Akaydın, “Her zaman Antalya’ya yönelik hayallerimiz oldu. Bunların hepsini bir çırpıda gerçekleştirmek çok zor. Yola çıkarken bir takım vizyon projeler ortaya koyduk. Bunlar özünde Antalya’nın 6 ay çalışan, 6 ay yatan ekonomisini 12 aya yayma projeleriydi. Antalya halkının ve ekonomi alakadarlarının destekleri ile vizyon projeler konusunda bayağı mesafeler kaydedildi” dedi.Akaydın, Antalya’ya kazandırılan dev akvaryumun ise Kaleiçi Yat Limanı ve Antalya Müzesi’nden sonra kentin üçüncü cazibe merkezi olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Antalya’ya katkılarından dolayı Başkan Mustafa Akaydın’a plaket verildi.
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA AKAYDIN, ANTALYA’DA FAALİYET GÖSTEREN 4. KESİM LİONS KULÜBÜ DERNEKLERİ’NİN TOPLANTISINA KATILDI

Antalya’da faaliyet gösteren 4. Kesim Lions Kulübü Dernekleri’nin toplantısına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın, Antalya sevdalısı olduğunu belirterek, 33 yıldır Antalya’ya hizmet ettiğini söyledi. 
Antalya’da faaliyet gösteren 4. Kesim Lions Kulübü Dernekleri, 2013-2014 çalışma dönemi hizmet Ttplantısında bir araya geldi. Kışlahan Otel’de düzenlenen buluşma yemeğine Antalya, Falez, Kaleiçi, Alanya, Deniz ve Konyaaltı Lions Kulubü başkanları ve üyeleri katıldı. Toplantının onur konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Mustafa Akaydın oldu. Toplantının açılış konuşmasını yapan 4. Kesim Başkanı Tahsin Saygılı, Başkan Akaydın’a geceye katılımından dolayı teşekkür etti. Antalya’ya hizmetlerinden dolayı Akaydın’ı tebrik eden Saygılı, “Bizlerde Lions Kulüpleri olarak sosyal sorumluluk çerçevesi içinde birçok çalışma yürütüyoruz. Antalya için karşılıksız hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.
Kendisine yapılan nazik davet karşısında mutlu olduğunu ifade eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın ise, Lionslara teşekkür etti. 5 yıllık görev süresince Antalya’ya olan hizmet ve projeleri hakkında kısa bir sunum yapan Başkan Akaydın, Antalya’ya olan hizmet aşkının 1976 yılında Ankara Üniversitesi’nde asistanken başladığını söyleyerek, “O yıllardan başlayan bir aşkla Antalya sevdalısıyım” dedi.
Belediyecilik anlayışı olarak pahalı ve büyük yatırımlarla değil insan odaklı küçük ama katma değeri yüksek yatırımlara önem verdiklerini belirten Başkan Akaydın, “Beş yıllık dönemde bunlara önem verdik. 1 milyar TL borç öderken 700 milyon lira civarında yatırım yaptık” diye konuştu.
Antalya’ya 33 yıldır hizmet ettiğini ifade eden Akaydın, “Bunun en gururlu dönemi ise Antalya’ya Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hizmet ettiğim son 5 yıl” şeklinde konuştu.
Antalya’da göreve geldiği 5 yıl süresince hizmet üretmeye çalıştıklarını ifade eden Akaydın, “Her zaman Antalya’ya yönelik hayallerimiz oldu. Bunların hepsini bir çırpıda gerçekleştirmek çok zor. Yola çıkarken bir takım vizyon projeler ortaya koyduk. Bunlar özünde Antalya’nın 6 ay çalışan, 6 ay yatan ekonomisini 12 aya yayma projeleriydi. Antalya halkının ve ekonomi alakadarlarının destekleri ile vizyon projeler konusunda bayağı mesafeler kaydedildi” dedi.
Akaydın, Antalya’ya kazandırılan dev akvaryumun ise Kaleiçi Yat Limanı ve Antalya Müzesi’nden sonra kentin üçüncü cazibe merkezi olduğunu söyledi. Konuşmanın ardından Antalya’ya katkılarından dolayı Başkan Mustafa Akaydın’a plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.