AKIN İNŞAAT'IN ZAFERİ

Dünya 25.05.2017 - 10:50, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AKIN İNŞAAT'IN ZAFERİ

AKIN İNŞAAT'IN ZAFERİ
AKIN İNŞAAT uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni ürününü tanıtmak için dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan Turkeybuild İstanbul fuarında stand açtı. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, 105 ülkeden 111.000 yerli ve yabancı ziyaretçi ile firmaları buluşturan fuarda, 0,11 LAMDA değeri ile kendi segmentinde yalıtım itibariyle rakipsiz olan Akın İnşaat ürünü yoğun ilgi görüyor. Aynı zamanda mermer artıklarını değerlendiren, geri dönüşümünü de sağlayan ürün, İstanbul ve Türkiye genelinde çok önemli projelerde yer almaya hazırlanıyor. Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül ve Belediye İmar Müdürü Mustafa Bozkurt AKIN İNŞAAT standını ziyaret ederek iş adamı Ercan Akın’ı tebrik etti.
AKIN İNŞAAT'IN ZAFERİ

AKIN İNŞAAT uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni ürününü tanıtmak için dünyanın beş büyük yapı fuarından biri olan Turkeybuild İstanbul fuarında stand açtı.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, 105 ülkeden 111.000 yerli ve yabancı ziyaretçi ile firmaları buluşturan fuarda, 0,11 LAMDA değeri ile kendi segmentinde yalıtım itibariyle rakipsiz olan Akın İnşaat ürünü yoğun ilgi görüyor. Aynı zamanda mermer artıklarını değerlendiren, geri dönüşümünü de sağlayan ürün, İstanbul ve Türkiye genelinde çok önemli projelerde yer almaya hazırlanıyor.

Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül ve Belediye İmar Müdürü Mustafa Bozkurt AKIN İNŞAAT standını ziyaret ederek iş adamı Ercan Akın’ı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.