AK PARTİ’DEN GÖLHİSAR ÇIKARMASI

Siyaset 28.01.2019 - 10:45, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ’DEN GÖLHİSAR ÇIKARMASI

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Gölhisar İlçesinde ziyarette bulundu.
Ziyaretlerde Gölhisar İlçe Başkanı Ayhan Kanural, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Serttaş, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kılınç ve Kadın Kolları Başkanı Sultan Karagöz ve AK Parti Teşkilatı eşlik etti. Gölhisar ziyaretleri kapsamında ilk olarak Teşkilat ve Gölhisarlılarla buluşan AK Parti Heyeti daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.   “Yerel seçimlerden alnımızın akı ile çıkacağız” Seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarına inandığını kaydeden Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, " Adaylarımızın açıklamasıyla birlikte birlik ve beraberlikle tüm Burdur’da seçim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz adına taleplerimiz, ülkemiz adına beklentilerimiz hep hayır noktasında. Burdur Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt ve tüm İlçe ve Belde Adaylarımızla yoğun bir çalışma programı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün ki ziyaretlerimizi Gölhisar İlçe Merkezimiz de ve Yusufça Beldemizde gerçekleştirdik. Bizler, belediyeciliği hizmet, sosyal, kültürel, çevrenin ve yeşilin korunması, katılımcı belediyecilik yönetim anlayışını benimsedik. Hedefimiz ve amacımız gönül belediyeciliğidir. Bütün gönüllere girme noktasında Burdur Merkezde, İlçelerimizde ve Beldelerimizde kapı kapı, ev ev dolaşacağız. Bize düşen görev herkesin kapısını çalıp, gönlüne girmek ve onların gönlünü almaktır. Bizim amacımız hemşerilerimize hak ettiği hizmeti sunmaktadır. Bu amaçla yılmadan yorulmadan Belediyeciliğin mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz Teşkilatlarımızla ve bize gönül veren hemşerilerimizle birlikte büyük bir aileyiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.
AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur, İl Başkan Yardımcıları ile birlikte Gölhisar İlçesinde ziyarette bulundu.

Ziyaretlerde Gölhisar İlçe Başkanı Ayhan Kanural, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Gölhisar Belediye Başkan Adayı İbrahim Serttaş, Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Kılınç ve Kadın Kolları Başkanı Sultan Karagöz ve AK Parti Teşkilatı eşlik etti.

Gölhisar ziyaretleri kapsamında ilk olarak Teşkilat ve Gölhisarlılarla buluşan AK Parti Heyeti daha sonra Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışını ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdiler.

 

“Yerel seçimlerden alnımızın akı ile çıkacağız”

Seçimlerden alınlarının akıyla çıkacaklarına inandığını kaydeden Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, " Adaylarımızın açıklamasıyla birlikte birlik ve beraberlikle tüm Burdur’da seçim çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Şehrimiz adına taleplerimiz, ülkemiz adına beklentilerimiz hep hayır noktasında. Burdur Belediye Başkan Adayımız Deniz Kurt ve tüm İlçe ve Belde Adaylarımızla yoğun bir çalışma programı gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bugün ki ziyaretlerimizi Gölhisar İlçe Merkezimiz de ve Yusufça Beldemizde gerçekleştirdik. Bizler, belediyeciliği hizmet, sosyal, kültürel, çevrenin ve yeşilin korunması, katılımcı belediyecilik yönetim anlayışını benimsedik. Hedefimiz ve amacımız gönül belediyeciliğidir. Bütün gönüllere girme noktasında Burdur Merkezde, İlçelerimizde ve Beldelerimizde kapı kapı, ev ev dolaşacağız. Bize düşen görev herkesin kapısını çalıp, gönlüne girmek ve onların gönlünü almaktır. Bizim amacımız hemşerilerimize hak ettiği hizmeti sunmaktadır. Bu amaçla yılmadan yorulmadan Belediyeciliğin mimarı Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz. Biz Teşkilatlarımızla ve bize gönül veren hemşerilerimizle birlikte büyük bir aileyiz.” Şeklinde açıklamada bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.