AK PARTİ’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

Siyaset 21.05.2018 - 09:49, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK PARTİ’DE HEYECANLI BEKLEYİŞ

AK Parti Burdur teşkilatında heyecanlı bekleyiş bugün sona erecek
24 Haziran seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur teşkilatında milletvekili listesi bugün belirlenecek. Seçim takvimine göre bugün YSK’ya (Yüksek Seçim Kurulu) verilmesi gereken milletvekili aday listesi için parti içerisinde heyecanlı bekleyiş sürüyor.Sıralanmış liste bugün Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da onayıyla genel merkezden açıklanması bekleniyor. Listede TDSYMB Başkanı Kamil Özcan, Önceki dönem İl Genel Meclisi Üyesi Osman Karakaya da var. 27. dönemde milletvekili olmak için sıralamaya girecek listede 26. Dönem Milletvekili Reşat Petek yer almazken, listede şu isimler var AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI Musa Erdoğan, Atilla Ataseven, Uğur Altındal, Bilal Gökmen, Yasin Uğur, Hasan Uysal, İshak Göksel, Erol Bozkurt, Mustafa Taştekin, Ömer Ünlü, İbrahim Sabri Uçan, Süleyman Faki, İbrahim Ekici, Ferhat Şahin, Muhammed Abdusselam   Yazıcı, Kadir Yaman, Bayram Karademir, Ramazan Ersoy, Mehmet Kaya, Arif Çakır, Osman Karakaya, Musa   Bilgiç, Kamil Özcan, Bayram Özçelik, Ramazan Kasap, Yunus Taşkesen.
AK Parti Burdur teşkilatında heyecanlı bekleyiş bugün sona erecek

24 Haziran seçimleri öncesinde Adalet ve Kalkınma Partisi Burdur teşkilatında milletvekili listesi bugün belirlenecek. Seçim takvimine göre bugün YSK’ya (Yüksek Seçim Kurulu) verilmesi gereken milletvekili aday listesi için parti içerisinde heyecanlı bekleyiş sürüyor.Sıralanmış liste bugün Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da onayıyla genel merkezden açıklanması bekleniyor.

Listede TDSYMB Başkanı Kamil Özcan, Önceki dönem İl Genel Meclisi Üyesi Osman Karakaya da var. 27. dönemde milletvekili olmak için sıralamaya girecek listede 26. Dönem Milletvekili Reşat Petek yer almazken, listede şu isimler var

AK PARTİ BURDUR MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLARI

Musa Erdoğan, Atilla Ataseven, Uğur Altındal, Bilal Gökmen, Yasin Uğur, Hasan Uysal, İshak Göksel, Erol Bozkurt, Mustafa Taştekin, Ömer Ünlü, İbrahim Sabri Uçan, Süleyman Faki, İbrahim Ekici, Ferhat Şahin, Muhammed Abdusselam   Yazıcı, Kadir Yaman, Bayram Karademir, Ramazan Ersoy, Mehmet Kaya, Arif Çakır, Osman Karakaya, Musa   Bilgiç, Kamil Özcan, Bayram Özçelik, Ramazan Kasap, Yunus Taşkesen.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.