AK Parti Bucak Heyeti Çalışmaları İnceledi

Siyaset 24.08.2020 - 09:42, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

AK Parti Bucak Heyeti Çalışmaları İnceledi

AK Parti Bucak Heyeti Çalışmaları İnceledi
Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Meclis Üyeleri, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve Yönetim Kurulu üyeleri Bucak Ek Sanayi Bölgesinde sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi   SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ Ak Parti Heyetinin Sanayi Esnaflarını ziyareti sonrası açıklamada bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur “İlimiz ve İlçelerimiz ile ilgili sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Bugün burada 2477., 2478., 2479., 2480., 2481 ve 2489. Sokaklarda yapımı tamamlanan 1250 m sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledik. Daha sonrasında esnaflarımız ile birebir görüşerek düşüncelerini aldık. Sanayici esnafımız çok memnun. İnşallah Altyapı ve Üstyapı sorununun tamamen çözüme kavuşturulmasıyla Küçük Sanayi Bölgemizde bir sorun kalmayacak.” dedi.   DAHA MÜREFFEH BİR TÜRKİYE HAYAL EDİYORUZ Konuşmasının sonunda Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur; “Cumhurbaşkanımızın dün açıkladığı müjde ile Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir. 320 Milyar metreküp ve araştırmalarımız sonucu elde edeceğimiz Doğalgazımızın Ülkemizin kullanımına sunulması ve Enerji ihraç eden ülke konumuna gelmesiyle Dünyanın süper gücü ülkelerden biri galine geleceğiz. Biz daha müreffeh bir Türkiye hayal ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ile inşallah bu hayalimiz de gerçek olacak.” dedi.   SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ İnceleme sonrası açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal: “Seçim Sürecinde hemşehrilerimize verdiğimiz sözler ve projeler vardı. Küçük Sanayi Sitesi esnafımızın altyapı üstyapı sorunları bunlardan biriydi. Ek Sanayi Sitesi asfalt çalışmamızın tamamlanmasıyla esnaflarımıza verdiğimiz üstyapı sorunu büyük oranda çözüme kavuşturulmuş oldu. Bucak’ımızın her sokak ve caddesinde şu an çalışmalarımız devam ediyor. Gönül Belediyeciği düsturu çıktığımız bu yolculukta Milletvekillerimizin de destekleri ile ilçemizin her türlü sorununa çözüm bulmaya devam edeceğiz.” dedi.   BUCAK’IMIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ Açıklamada bulunan Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz “İlçemizin tamamına yakınında neredeyse üstyapı ile ilgili bir sorunumuz kalmadı. Bugün burada da Milletvekilimiz Yasin Uğur, Belediye Başkanımız Emrullah Ünal, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile daha önce sözünü verdiğimiz yapımı tamamlanan Ek Sanayi Sitesinin sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyip, Bölge esnafımıza duydukları memnuniyeti sorduk. Hepsi de gayet memnun olduklarını belirttiler. Bizler Bucak’ımızın tüm sorunlarının çözüme kavuşturulması için gece gündüz durmadan çalışıyoruz.” dedi.
AK Parti Bucak Heyeti Çalışmaları İnceledi

Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ve Belediye Meclis Üyeleri, Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz ve Yönetim Kurulu üyeleri Bucak Ek Sanayi Bölgesinde sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi

 

SORUNLARI TEK TEK ÇÖZÜYORUZ

Ak Parti Heyetinin Sanayi Esnaflarını ziyareti sonrası açıklamada bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur “İlimiz ve İlçelerimiz ile ilgili sorunları tek tek çözüme kavuşturuyoruz. Bugün burada 2477., 2478., 2479., 2480., 2481 ve 2489. Sokaklarda yapımı tamamlanan 1250 m sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledik. Daha sonrasında esnaflarımız ile birebir görüşerek düşüncelerini aldık. Sanayici esnafımız çok memnun. İnşallah Altyapı ve Üstyapı sorununun tamamen çözüme kavuşturulmasıyla Küçük Sanayi Bölgemizde bir sorun kalmayacak.” dedi.

 

DAHA MÜREFFEH BİR TÜRKİYE HAYAL EDİYORUZ

Konuşmasının sonunda Gündeme dair açıklamalarda bulunan Ak Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur; “Cumhurbaşkanımızın dün açıkladığı müjde ile Türkiye artık yeni bir döneme girmiştir. 320 Milyar metreküp ve araştırmalarımız sonucu elde edeceğimiz Doğalgazımızın Ülkemizin kullanımına sunulması ve Enerji ihraç eden ülke konumuna gelmesiyle Dünyanın süper gücü ülkelerden biri galine geleceğiz. Biz daha müreffeh bir Türkiye hayal ediyoruz. Cumhurbaşkanımız ile inşallah bu hayalimiz de gerçek olacak.” dedi.

 

SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRMEYE DEVAM EDİYORUZ

İnceleme sonrası açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal: “Seçim Sürecinde hemşehrilerimize verdiğimiz sözler ve projeler vardı. Küçük Sanayi Sitesi esnafımızın altyapı üstyapı sorunları bunlardan biriydi. Ek Sanayi Sitesi asfalt çalışmamızın tamamlanmasıyla esnaflarımıza verdiğimiz üstyapı sorunu büyük oranda çözüme kavuşturulmuş oldu. Bucak’ımızın her sokak ve caddesinde şu an çalışmalarımız devam ediyor. Gönül Belediyeciği düsturu çıktığımız bu yolculukta Milletvekillerimizin de destekleri ile ilçemizin her türlü sorununa çözüm bulmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

BUCAK’IMIZ İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Açıklamada bulunan Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz “İlçemizin tamamına yakınında neredeyse üstyapı ile ilgili bir sorunumuz kalmadı. Bugün burada da Milletvekilimiz Yasin Uğur, Belediye Başkanımız Emrullah Ünal, Belediye Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile daha önce sözünü verdiğimiz yapımı tamamlanan Ek Sanayi Sitesinin sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceleyip, Bölge esnafımıza duydukları memnuniyeti sorduk. Hepsi de gayet memnun olduklarını belirttiler. Bizler Bucak’ımızın tüm sorunlarının çözüme kavuşturulması için gece gündüz durmadan çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.