Ağaç kesmek için gittiği bahçesinde ölü bulundu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.03.2019 - 13:48, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Ağaç kesmek için gittiği bahçesinde ölü bulundu

Ağaç kesmek için köyün dışındaki bahçesine giden bir şahıs ölü olarak bulundu.
Afyonkarahisar’da ağaç kesmek için köyün dışındaki bahçesine giden bir şahıs ölü olarak bulundu. Olay, Çay ilçesine bağlı Akkonak köyünde meydana geldi. Kışlık ihtiyacını karşılamak amacıyla ağaç kesmek için köy dışında bulunan bahçesine giden Yaşar Dinler'den (56) bir süre haber alınamayınca 11 yaşındaki oğlu babasını aramaya gitti. Babasını, bahçede bir ağacın yanında hareketsiz bir şekilde yatarken bulan çocuğun haber vermesi ile köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, sırtından ateşli silahla vurulduğu anlaşılan Yaşar Dinler'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayla ilgili yapılan incelemelerin ardından Yaşar Dinler ile husumeti bulunduğu ileri sürülen İ.S. (78) gözaltına alındı. Yaşar Dinler'in eşinden ayrı yaşadığı ve 6 çocuk babası olduğu öğrenildi.
Ağaç kesmek için köyün dışındaki bahçesine giden bir şahıs ölü olarak bulundu.

Afyonkarahisar’da ağaç kesmek için köyün dışındaki bahçesine giden bir şahıs ölü olarak bulundu.
Olay, Çay ilçesine bağlı Akkonak köyünde meydana geldi. Kışlık ihtiyacını karşılamak amacıyla ağaç kesmek için köy dışında bulunan bahçesine giden Yaşar Dinler'den (56) bir süre haber alınamayınca 11 yaşındaki oğlu babasını aramaya gitti. Babasını, bahçede bir ağacın yanında hareketsiz bir şekilde yatarken bulan çocuğun haber vermesi ile köye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, sırtından ateşli silahla vurulduğu anlaşılan Yaşar Dinler'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Olayla ilgili yapılan incelemelerin ardından Yaşar Dinler ile husumeti bulunduğu ileri sürülen İ.S. (78) gözaltına alındı. Yaşar Dinler'in eşinden ayrı yaşadığı ve 6 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.