Afyonkarahisar Valisi Yıldırım, Muş’a atandı

Gündem 21.06.2017 - 12:25, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar Valisi Yıldırım, Muş’a atandı

Afyonkarahisar Valisi Yıldırım, Muş’a atandı
Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre 41 ilin valisi değişirken, kararname kapsamında Afyonkarahisar Valisi de değişti.  Yayınlanan kararnameye göre, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım Muş Valiliğine atanırken, onun yerine Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar Valisi oldu. Vali Yıldırım, Afyonkarahisar’da 1 yıldan bu yana görev yapıyordu.
Afyonkarahisar Valisi Yıldırım, Muş’a atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi’ne göre 41 ilin valisi değişirken, kararname kapsamında Afyonkarahisar Valisi de değişti. 
Yayınlanan kararnameye göre, Afyonkarahisar Valisi Aziz Yıldırım Muş Valiliğine atanırken, onun yerine Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz Afyonkarahisar Valisi oldu. Vali Yıldırım, Afyonkarahisar’da 1 yıldan bu yana görev yapıyordu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.