AFYONKARAHİSAR TEDBİRLERİNİ ALDI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2015 - 12:41, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR TEDBİRLERİNİ ALDI

AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM TEDBİRLERİNİ ALDI
Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, vatandaşların güven ortamında Kurban Bayramı geçirmeleri amacıyla toplam 19 trafik ekibinin bayram süresince görev yapacağını bildirdi. Kentte vatandaşların huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirebilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını açıklayan İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, “Milli ve dini duyguların en üst seviyede yaşandığı bu günlerde, karayolları üzerindeki trafik yoğunluğu artış göstermekte ve trafikte istenmeyen durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu nedenle, kutlanacak olan Kurban Bayramı tatili süresince, tatil öncesi ve sonrasında vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat etmelerini, huzurlu ve güven içerisinde bayramlarını geçirmelerini sağlamak amacıyla, alınan tedbirlere ilave olarak İlimiz Polis Sorumluluk Bölgesinde gerekli tedbirler alınmıştır. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde; 4 ekip İstasyon Amirliğinde,10 adet denetleme ekibi, 5 radar ekibi olmak üzere toplam 15 ekip görev alırken Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde;10 adet denetleme ekibi, 3 Yaya devriye ekibi, 1 adet radar ekibi olmak üzere toplam 14 ekip görev başında olacaktır. Tatil süresince trafik ekiplerimiz, şehir içi ve Bölge Trafik Şube Müdürlüklerimize büro hizmetlerinde görevli personel ile takviye edilip, karayollarımızın kavşak ve geçit noktalarında sabit ekipler konuşlandırılacak, ekipler hava karardıktan sonra tepe lambalarını yanar durumda bulunduracaklardır. Ayrıca asayiş açısından ise il merkezinde yaya devriye ve ekip hizmetlerini yürütmek üzere resmi ve sivil personelimiz görevlendirilmiştir. Alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve mağazalar gibi bayram öncesi halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde, kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarının önlenmesi amacıyla yaya ve motorize ekipler ile resmi devriyelerin sayısı artırılarak denetim ve kontroller sıklaştırılacak, ayrıca ziyaretler nedeniyle yoğunluk yaşanabilecek mezarlıklar çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alınacaktır. İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz” diye belirtti
AFYONKARAHİSAR İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ BAYRAM TEDBİRLERİNİ ALDI

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, vatandaşların güven ortamında Kurban Bayramı geçirmeleri amacıyla toplam 19 trafik ekibinin bayram süresince görev yapacağını bildirdi.

Kentte vatandaşların huzur ve güven içerisinde bayramlarını geçirebilmeleri için gerekli tedbirlerin alındığını açıklayan İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, “Milli ve dini duyguların en üst seviyede yaşandığı bu günlerde, karayolları üzerindeki trafik yoğunluğu artış göstermekte ve trafikte istenmeyen durumlar ortaya çıkabilmektedir. Bu nedenle, kutlanacak olan Kurban Bayramı tatili süresince, tatil öncesi ve sonrasında vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat etmelerini, huzurlu ve güven içerisinde bayramlarını geçirmelerini sağlamak amacıyla, alınan tedbirlere ilave olarak İlimiz Polis Sorumluluk Bölgesinde gerekli tedbirler alınmıştır. Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde; 4 ekip İstasyon Amirliğinde,10 adet denetleme ekibi, 5 radar ekibi olmak üzere toplam 15 ekip görev alırken Trafik Denetleme Şube Müdürlüğünde;10 adet denetleme ekibi, 3 Yaya devriye ekibi, 1 adet radar ekibi olmak üzere toplam 14 ekip görev başında olacaktır. Tatil süresince trafik ekiplerimiz, şehir içi ve Bölge Trafik Şube Müdürlüklerimize büro hizmetlerinde görevli personel ile takviye edilip, karayollarımızın kavşak ve geçit noktalarında sabit ekipler konuşlandırılacak, ekipler hava karardıktan sonra tepe lambalarını yanar durumda bulunduracaklardır. Ayrıca asayiş açısından ise il merkezinde yaya devriye ve ekip hizmetlerini yürütmek üzere resmi ve sivil personelimiz görevlendirilmiştir. Alışveriş merkezleri, pazar yerleri ve mağazalar gibi bayram öncesi halkımızın yoğun olarak bulunduğu bölgelerde, kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarının önlenmesi amacıyla yaya ve motorize ekipler ile resmi devriyelerin sayısı artırılarak denetim ve kontroller sıklaştırılacak, ayrıca ziyaretler nedeniyle yoğunluk yaşanabilecek mezarlıklar çevresinde gerekli güvenlik önlemleri alınacaktır. İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, sağlık ve mutluluklar dileriz” diye belirtti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.