Afyonkarahisar'da Mevcut Başkan Çoban, aday gösterilmedi

Siyaset 27.11.2018 - 14:44, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar'da Mevcut Başkan Çoban, aday gösterilmedi

Afyonkarahisar’ın mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 2019 seçimleri için aday gösterilmedi.
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü AK Parti Grup Toplantısında Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için “Mehmet Zeybek” tercihinde bulunulduğunu açıkladı.  AK Parti’deki bu tercih değişikliği ile mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çoban önümüzdeki mahalli seçimlerde aday gösterilmeyecek. MEHMET ZEYBEK KİMDİR Mehmet Zeybek, 01.01.1954 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya geldi. Atamaların yasak olduğu bu dönemde Gölcük Deniz Kuvvetlerinde yedek subay olarak askerliğini yaptı. Lise çağlarından beri uğraştığı inşaat işleriyle iştigal etti. Halen kendine ait inşaat şirketinde Yap-Sat işleriyle uğraşıyor. Gerek lise gerekse üniversite hayatında MTTB üyesi olarak çalıştı. Siyasi hayatı Mehmet Zeybek, siyasi hayatına Refah Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başladı. Sırasıyla; Fazilet Partisinde Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 1999 Yerel Seçimlerinde İl Başkanlığı görevinde yer aldı. AK Parti İl Kurucu Üyeliği, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, 2002 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu. Son kongreden bu tarafa da İl Teşkilat Başkanı olarak görev yapmaktaydı. 09.05.2009 tarihinde yapılan İl Kongresinde İl Başkanı oldu. Mehmet Zeybek, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Afyonkarahisar’ın mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çoban 2019 seçimleri için aday gösterilmedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bugünkü AK Parti Grup Toplantısında Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı için “Mehmet Zeybek” tercihinde bulunulduğunu açıkladı.  AK Parti’deki bu tercih değişikliği ile mevcut Belediye Başkanı Burhanettin Çoban önümüzdeki mahalli seçimlerde aday gösterilmeyecek.

MEHMET ZEYBEK KİMDİR

Mehmet Zeybek, 01.01.1954 yılında Afyonkarahisar’da dünyaya geldi. Atamaların yasak olduğu bu dönemde Gölcük Deniz Kuvvetlerinde yedek subay olarak askerliğini yaptı. Lise çağlarından beri uğraştığı inşaat işleriyle iştigal etti. Halen kendine ait inşaat şirketinde Yap-Sat işleriyle uğraşıyor. Gerek lise gerekse üniversite hayatında MTTB üyesi olarak çalıştı.

Siyasi hayatı

Mehmet Zeybek, siyasi hayatına Refah Partisi İl Yönetim Kurulu üyesi olarak başladı. Sırasıyla; Fazilet Partisinde Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeliği, 1999 Yerel Seçimlerinde İl Başkanlığı görevinde yer aldı. AK Parti İl Kurucu Üyeliği, Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı, 2002 Genel Seçimlerinde Milletvekili Aday Adayı oldu. Son kongreden bu tarafa da İl Teşkilat Başkanı olarak görev yapmaktaydı. 09.05.2009 tarihinde yapılan İl Kongresinde İl Başkanı oldu. Mehmet Zeybek, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.