Afyonkarahisar’da, Kadir Gecesi huşu içerisinde geçti

Gündem 22.06.2017 - 10:05, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar’da, Kadir Gecesi huşu içerisinde geçti

Afyonkarahisar’da, Kadir Gecesi huşu içerisinde geçti
Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da vatandaşlar mübarek Kadir Gecesi dolayısı ile camilere akın etti.  Vatandaşlar Kadir Gecesi’nde kentin en büyük camilerinden biri olan Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camii başta olmak üzere camilere akın etti. Gençlerin ve çocukların çoğunlukta olduğu gözlendiği camilerde kadınlarda kendilerine ayrılan yerlerde vaazları dinleyerek namaz kıldılar. Gedik Ahmet Paşa Caminde vaazı İl Müftüsü Şükrü Kabukçu verdi. Kadir Gecesi’nin faziletlerinden yararlanmak isteyen bir çok kişi ise gece geç saatlere kadar camilerde namaz kıldı.
Afyonkarahisar’da, Kadir Gecesi huşu içerisinde geçti

Yurt genelinde olduğu gibi Afyonkarahisar’da da vatandaşlar mübarek Kadir Gecesi dolayısı ile camilere akın etti. 
Vatandaşlar Kadir Gecesi’nde kentin en büyük camilerinden biri olan Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camii başta olmak üzere camilere akın etti. Gençlerin ve çocukların çoğunlukta olduğu gözlendiği camilerde kadınlarda kendilerine ayrılan yerlerde vaazları dinleyerek namaz kıldılar. Gedik Ahmet Paşa Caminde vaazı İl Müftüsü Şükrü Kabukçu verdi. Kadir Gecesi’nin faziletlerinden yararlanmak isteyen bir çok kişi ise gece geç saatlere kadar camilerde namaz kıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.