AFYONKARAHİSAR’DA FACİADAN DÖNÜLDÜ

Gündem 25.05.2015 - 13:22, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA FACİADAN DÖNÜLDÜ

AFYONKARAHİSAR’DA FACİADAN DÖNÜLDÜ
Afyonkarahisar’da dolmuş ile traktörün karıştığı trafik kazasında 2’si ağır 3 kişi yaralandı.  Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar-İzmir karayolu, asri mezarlık önünde meydana geldi. Özdilek-Çarşı hattında çalışan Abdil İ. yönetimindeki 03 M 0199 plakalı dolmuş, aynı yönde seyir eden ve üzerinde şoförle birlikte 3 kişinin bulunduğu Ramazan D. (58) yönetimindeki 03 RA 094 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkan traktör karşı şeride uçarken, sürücü Ramazan D. ile traktörde bulunan Fadime D. (27) ve Medine D. (26) ağır yaralandı. Yaralılar, olan yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza esnasında dolmuşta yolcuların bulunması adeta faciaya davetiye çıkarırken, kazanın ardından dolmuş şoförü ve yolcular girdikleri şoku uzun süre atlatamadılar. Aşırı hız yüzünden meydana geldiği üzerinde durulan kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
AFYONKARAHİSAR’DA FACİADAN DÖNÜLDÜ

Afyonkarahisar’da dolmuş ile traktörün karıştığı trafik kazasında 2’si ağır 3 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre kaza, sabah saatlerinde Afyonkarahisar-İzmir karayolu, asri mezarlık önünde meydana geldi. Özdilek-Çarşı hattında çalışan Abdil İ. yönetimindeki 03 M 0199 plakalı dolmuş, aynı yönde seyir eden ve üzerinde şoförle birlikte 3 kişinin bulunduğu Ramazan D. (58) yönetimindeki 03 RA 094 plakalı traktöre arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile yoldan çıkan traktör karşı şeride uçarken, sürücü Ramazan D. ile traktörde bulunan Fadime D. (27) ve Medine D. (26) ağır yaralandı. Yaralılar, olan yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza esnasında dolmuşta yolcuların bulunması adeta faciaya davetiye çıkarırken, kazanın ardından dolmuş şoförü ve yolcular girdikleri şoku uzun süre atlatamadılar.
Aşırı hız yüzünden meydana geldiği üzerinde durulan kaza ile ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.