Afyonkarahisar’da ev yangını büyük korkuya sebep oldu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.10.2018 - 18:19, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar’da ev yangını büyük korkuya sebep oldu

3 evde maddi zarar meydana geldi
İTFAİYE ERİ VE İKİ VATANDAŞ YARALANDI Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde evde çıkan yangının başka evlere de sıçraması büyük korkuya sebep oldu. Yangın, Dinar ilçesi Dikici köyünde ikamet eden M.G. isimli vatandaşın evinde çıktı. Soba bacasından çıkan alevlerin sebep olduğu yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki evlere de sıçradı. Toplam 3 evde yayılmaya devam eden yangına ilk müdahaleyi yapan itfaiye ekipleri, bir saatlik çalışma sonucu alevleri kontrol altına almayı başardı. Yangın söndürme çalışmalarına yardım eden iki vatandaş ve bir itfaiye eri hafif yaralanırken, evlerde maddi hasar meydana geldi.
3 evde maddi zarar meydana geldi

İTFAİYE ERİ VE İKİ VATANDAŞ YARALANDI

Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde evde çıkan yangının başka evlere de sıçraması büyük korkuya sebep oldu.

Yangın, Dinar ilçesi Dikici köyünde ikamet eden M.G. isimli vatandaşın evinde çıktı. Soba bacasından çıkan alevlerin sebep olduğu yangın, kısa sürede büyüyerek çevredeki evlere de sıçradı. Toplam 3 evde yayılmaya devam eden yangına ilk müdahaleyi yapan itfaiye ekipleri, bir saatlik çalışma sonucu alevleri kontrol altına almayı başardı. Yangın söndürme çalışmalarına yardım eden iki vatandaş ve bir itfaiye eri hafif yaralanırken, evlerde maddi hasar meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.