AFYONKARAHİSAR’DA ESNAFLAR YENİDEN “KONAK” DEDİ

Gündem 03.04.2016 - 10:11, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA ESNAFLAR YENİDEN “KONAK” DEDİ

AFYONKARAHİSAR’DA ESNAFLAR YENİDEN “KONAK” DEDİ
Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (ESOB) bugün yapılan olağanüstü genel kurulu sonrası mevcut başkan Abdülkadir Konak yeniden başkanlığa seçildi.  ESOB hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Abdülkadir Konak ve Cengiz Üstün başkanlık için yarıştı. Toplamda 275 delegesi bulunan ESOB'un yapılan olağanüstü genel kurulunda 273 oyun kullanıldığı aktarıldı. Olağanüstü olarak yapılan genel kurulan divan başkanlığını Bekir Gündoğ’du yaparken, divan üyeliklerini ise sivil toplum kuruluşları üyeleri yaptı. Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan genel kurulda oy kullanacak delegelerin haricinde salona girişlere izin verilmedi. Genel kurulda günde gereği söz alan her iki başkan adayı da seçim vaatlerini esnaflara anlatarak, başkan olmaları halinde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler hakkında esnaflara bilgiler veren birer konuşma yaptılar. Konuşmaların ardından başkan adayları önce oluşturdukları listelerdeki yönetim kurulu adayları ile birlikte sahneye çıkarak delegeleri selamlarken, daha sonra Konak ve Üstün sahnede el ele tutuşarak delegelere birlik ve beraberlik mesajları verip, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundular. Genel kurulda konuşmaların ve selamlamaların ardından oylamaya geçildi. Kapalı usul, açık sayım şeklinde yapılan oylama sonrasında mevcut başkan Abdülkadir Konak delegelerin 142 oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Cengiz Üstün ise 128 oy aldı. Yapılan oylamada ayrıca 3 oyunda geçersiz sayıldığı belirtildi.
AFYONKARAHİSAR’DA ESNAFLAR YENİDEN “KONAK” DEDİ

Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin (ESOB) bugün yapılan olağanüstü genel kurulu sonrası mevcut başkan Abdülkadir Konak yeniden başkanlığa seçildi. 
ESOB hizmet binasında gerçekleştirilen seçimde mevcut Başkan Abdülkadir Konak ve Cengiz Üstün başkanlık için yarıştı. Toplamda 275 delegesi bulunan ESOB'un yapılan olağanüstü genel kurulunda 273 oyun kullanıldığı aktarıldı.
Olağanüstü olarak yapılan genel kurulan divan başkanlığını Bekir Gündoğ’du yaparken, divan üyeliklerini ise sivil toplum kuruluşları üyeleri yaptı.
Geniş güvenlik önlemleri altında yapılan genel kurulda oy kullanacak delegelerin haricinde salona girişlere izin verilmedi.
Genel kurulda günde gereği söz alan her iki başkan adayı da seçim vaatlerini esnaflara anlatarak, başkan olmaları halinde gerçekleştirmeyi düşündükleri projeler hakkında esnaflara bilgiler veren birer konuşma yaptılar.
Konuşmaların ardından başkan adayları önce oluşturdukları listelerdeki yönetim kurulu adayları ile birlikte sahneye çıkarak delegeleri selamlarken, daha sonra Konak ve Üstün sahnede el ele tutuşarak delegelere birlik ve beraberlik mesajları verip, genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundular.
Genel kurulda konuşmaların ve selamlamaların ardından oylamaya geçildi. Kapalı usul, açık sayım şeklinde yapılan oylama sonrasında mevcut başkan Abdülkadir Konak delegelerin 142 oyunu alarak yeniden başkanlığa seçilirken, diğer aday Cengiz Üstün ise 128 oy aldı. Yapılan oylamada ayrıca 3 oyunda geçersiz sayıldığı belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.