Afyonkarahisar Cumhurbaşkanını bekliyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.02.2019 - 13:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyonkarahisar Cumhurbaşkanını bekliyor

Afyonkarahisar Cumhurbaşkanını bekliyor
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dizi açılış ve temel atma töreni için geleceği Afyonkarahisar’da vatandaşlar, saatler öncesinden törenin gerçekleşeceği alanı doldurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dizi açılış ve temel atma töreni için geleceği Afyonkarahisar'da vatandaşlar, saatler öncesinden törenin gerçekleşeceği alanı doldurdu.   31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Afyonkarahisar'a açılış ve temel atma törenleri için gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı 13.30'da Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek. Tören öncesi binlerce Afyonkarahisarlı vatandaş alanı doldurdu. Ellerinde Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen vatandaşlar güvenlik noktasını geçerek meydanı kısa sürede doldurdu. Alana gelen vatandaşlar, Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor.
Afyonkarahisar Cumhurbaşkanını bekliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir dizi açılış ve temel atma töreni için geleceği Afyonkarahisar’da vatandaşlar, saatler öncesinden törenin gerçekleşeceği alanı doldurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir dizi açılış ve temel atma töreni için geleceği Afyonkarahisar'da vatandaşlar, saatler öncesinden törenin gerçekleşeceği alanı doldurdu.

 

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde Afyonkarahisar'a açılış ve temel atma törenleri için gelecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın programı 13.30'da Afyonkarahisar Cumhuriyet Meydanında gerçekleşecek. Tören öncesi binlerce Afyonkarahisarlı vatandaş alanı doldurdu. Ellerinde Türk bayrakları ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı bekleyen vatandaşlar güvenlik noktasını geçerek meydanı kısa sürede doldurdu. Alana gelen vatandaşlar, Recep Tayyip Erdoğan'ı bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.