AFYONKARAHİSAR’DA YEREL SEÇİMLERE DOĞRU

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 09:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA YEREL SEÇİMLERE DOĞRU

MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında basın toplantısı düzenledi.
 MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında basın toplantısı düzenledi. Bir restoranda gerçekleştirilen basın toplantısına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve parti yönetiminin katıldığı toplantıda konuşan Fatih Çetinkaya, yaklaşan yerel seçimlere dev projeler ile hazırlandıklarını ifade ederek, kısa bir süre sonra bu projeleri tek tek açıklayacaklarını kaydetti. Seçimlerde rakip adayların çalışma şekillerine uymayan bir tarz ile hareket edeceklerini ve ehil ellerden çıkmış projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Çetinkaya, “MHP olarak biz kaderimiz proje açıklamada acı tecelli ediyor, biz ne zaman bir şeyi ifade etsek hemen sahipleniliyor. Bu seçim sürecinde proje açıklama noktasında daha dikkatli olacağız. Akademisyenlerle hazırlanmış, sağlam verilere dayanan, çözüm üreten projelerimiz var. Belediye meclis üyelerini yine teşkilatımız belirleyecek. Fakat bizim meclis üyelerimiz liyakatli olacak. Bu işe başlarken 3 temelimiz vardı; liyakat, adalet ve sadakat. Meclis üyelerimizin tespiti için çalışmalar devam ediyor” dedi.“BİZ BU KONUDA EHİLİZ”Çetinkaya, toplantıda şunları söyledi:“Edepten asla taviz vermeyeceğiz. Mevcut belediyenin doğru yaptığı şeyi takdir ederken, eksik gördüğümüz şeyi de ifade etmekten geri durmayacağız. Biz halka kentleşmiş bir şehir ve güzel bir gelecek vaat edeceğiz. Dizayn edilmiş, esnafın kazandığı bir şehir vaat edeceğiz. Artık insanlar kentte yaşamak istiyorlar. Afyonkarahisar bir şehirdir, ildir ama kent değildir. Kent kavramı kültürel bir kavramdır, medeniyetle alakalıdır. Afyonkarahisar’ın birçok markası var ama kendisi marka olamamış. Afyonkarahisar işi ehline verirse çok güzel bir sosyal yaşantıya kavuşacaktır. Parlamentoda her kesimden insan olabilir, hukukçu, doktor, çiftçi. Ama belediyecilik böyle değil, belediyecilik belli konularda uzmanlık gerektirir. Eğer siz beşeri ilişkileri, kırsal kalkınmayı, kent ekonomisini bilmiyorsanız iktisadi bilginiz yoksa başarısız olursunuz. Siz koltukta oturursunuz birileri yapar. Biz bu konuda ehiliz.”Toplantı, daha sonra Çetinkaya’nın basın mensuplarının sorularını yanıtlaması ile devam etti.
MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında basın toplantısı düzenledi.

 MHP Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya, seçim çalışmaları kapsamında basın toplantısı düzenledi. 
Bir restoranda gerçekleştirilen basın toplantısına MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz, MHP İl Başkanı Aziz Aslan, MHP Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve parti yönetiminin katıldığı toplantıda konuşan Fatih Çetinkaya, yaklaşan yerel seçimlere dev projeler ile hazırlandıklarını ifade ederek, kısa bir süre sonra bu projeleri tek tek açıklayacaklarını kaydetti. Seçimlerde rakip adayların çalışma şekillerine uymayan bir tarz ile hareket edeceklerini ve ehil ellerden çıkmış projeleri hayata geçireceklerini ifade eden Çetinkaya, “MHP olarak biz kaderimiz proje açıklamada acı tecelli ediyor, biz ne zaman bir şeyi ifade etsek hemen sahipleniliyor. Bu seçim sürecinde proje açıklama noktasında daha dikkatli olacağız. Akademisyenlerle hazırlanmış, sağlam verilere dayanan, çözüm üreten projelerimiz var. Belediye meclis üyelerini yine teşkilatımız belirleyecek. Fakat bizim meclis üyelerimiz liyakatli olacak. Bu işe başlarken 3 temelimiz vardı; liyakat, adalet ve sadakat. Meclis üyelerimizin tespiti için çalışmalar devam ediyor” dedi.

“BİZ BU KONUDA EHİLİZ”
Çetinkaya, toplantıda şunları söyledi:
“Edepten asla taviz vermeyeceğiz. Mevcut belediyenin doğru yaptığı şeyi takdir ederken, eksik gördüğümüz şeyi de ifade etmekten geri durmayacağız. Biz halka kentleşmiş bir şehir ve güzel bir gelecek vaat edeceğiz. Dizayn edilmiş, esnafın kazandığı bir şehir vaat edeceğiz. Artık insanlar kentte yaşamak istiyorlar. Afyonkarahisar bir şehirdir, ildir ama kent değildir. Kent kavramı kültürel bir kavramdır, medeniyetle alakalıdır. Afyonkarahisar’ın birçok markası var ama kendisi marka olamamış. Afyonkarahisar işi ehline verirse çok güzel bir sosyal yaşantıya kavuşacaktır. Parlamentoda her kesimden insan olabilir, hukukçu, doktor, çiftçi. Ama belediyecilik böyle değil, belediyecilik belli konularda uzmanlık gerektirir. Eğer siz beşeri ilişkileri, kırsal kalkınmayı, kent ekonomisini bilmiyorsanız iktisadi bilginiz yoksa başarısız olursunuz. Siz koltukta oturursunuz birileri yapar. Biz bu konuda ehiliz.”
Toplantı, daha sonra Çetinkaya’nın basın mensuplarının sorularını yanıtlaması ile devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.