AFYONKARAHİSAR’DA PATLAMA: 3 YARALI

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.12.2013 - 09:43, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AFYONKARAHİSAR’DA PATLAMA: 3 YARALI

- DENEY YAPILDIĞI ESNADA LABORATUARDA PATLAMA MEYDANA GELDİ
Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü’nde gıda analizi yapıldığı sırada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar kent merkezi Mevlana mahallesinde bulunan Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü’nde meydana geldi. Personellerin binada bulunan ve gıda analizlerinin yapıldığı bir birimde deney yaptığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü patlama oldu. Olayda, kurumda görevli Ziraat Mühendisi Ali A., laborant Muammer Y., ve hizmetli görevli Halil E., yaralandı.Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servise ait ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Durumu iyi olduğu öğrenilen yarlıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.Öte yandan, patlama sonrası olay yerine gelen polis tarafından ise soruşturma başlatıldığı bildirildi.
- DENEY YAPILDIĞI ESNADA LABORATUARDA PATLAMA MEYDANA GELDİ

Afyonkarahisar Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü’nde gıda analizi yapıldığı sırada meydana gelen patlamada 3 kişi yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre olay, Afyonkarahisar kent merkezi Mevlana mahallesinde bulunan Gıda Kontrol Laboratuar Müdürlüğü’nde meydana geldi. Personellerin binada bulunan ve gıda analizlerinin yapıldığı bir birimde deney yaptığı esnada henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü patlama oldu. Olayda, kurumda görevli Ziraat Mühendisi Ali A., laborant Muammer Y., ve hizmetli görevli Halil E., yaralandı.
Yaralılar olay yerine gelen 112 Acil servise ait ambulanslarla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Durumu iyi olduğu öğrenilen yarlıların tedavilerinin devam ettiği bildirildi.
Öte yandan, patlama sonrası olay yerine gelen polis tarafından ise soruşturma başlatıldığı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.