Afyon'da trafik kazası

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.12.2019 - 09:35, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Afyon'da trafik kazası

Afyonkarahisar’daki kazada yürek burkan detay...
  Afyonkarahisar’da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasından hayatını kaybeden 4 kişiden 3’ünün aynı aileden olması yürek burktu.   Kaza, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Emirinköyü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Yaşar Çolak yönetimindeki 35 HAR 95 plakalı otomobil, Emirdağ istikametine seyir halinde olan Cihan Ü. yönetimindeki 77 AG 606 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan ve Afyonkarahisar’ın Bayat Çukurkuyu köyünden olduğu öğrenilen aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.   Kazada, ayı aileden oldukları öğrenilen Yaşar Çolak ve araç içinde bulunan Emine Çolak ve Sıdıka Çolak ile Serpil Karatepe hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Adem Karatepe ise olay yerine gelen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Afyonkarahisar’daki kazada yürek burkan detay...

 

Afyonkarahisar’da akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasından hayatını kaybeden 4 kişiden 3’ünün aynı aileden olması yürek burktu.

 

Kaza, Afyonkarahisar’ın Emirdağ ilçesi Emirinköyü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, akşam saatlerinde Yaşar Çolak yönetimindeki 35 HAR 95 plakalı otomobil, Emirdağ istikametine seyir halinde olan Cihan Ü. yönetimindeki 77 AG 606 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobilde bulunan ve Afyonkarahisar’ın Bayat Çukurkuyu köyünden olduğu öğrenilen aynı aileden 4 kişi hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

 

Kazada, ayı aileden oldukları öğrenilen Yaşar Çolak ve araç içinde bulunan Emine Çolak ve Sıdıka Çolak ile Serpil Karatepe hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Adem Karatepe ise olay yerine gelen ambulansla Afyonkarahisar Devlet Hastanesine sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.