ACI HABERİ BURDUR’DA ALDILAR

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.12.2013 - 16:16, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ACI HABERİ BURDUR’DA ALDILAR

İZMİR TERSANESİNDEKİ KAZADA ŞEHİT OLAN ER ALİCAN BÜLBÜL’ÜN AİLESİ, ACI HABERİ BURDUR’UN KARAMANLI İLÇESİNDE ALDI
İzmir Tersanesi’ndeki kazada şehit olan Alican Bülbül’ün ailesi, acı haberi, Karamanlı’da görev yapan ağabeyi polis memuru Sercan Bülbül’ün evinde aldı. Karamanlı’da bulunan şehit ailesine acı haberi Karamanlı Kaymakamı Uğur Akmeşe, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tarran Güney ve Belediye Başkanı Mehmet Özger verdi. Acı haberi alan şehit babası Mehmet Ali Bülbül ile ağabeyi Sercan Bülbül gözyaşlarına boğuldu. Şehit annesi Döne Bülbül de fenalık geçirdi. Şehit Alican Bülbül’ün cenaze töreninin yarın memleketi Isparta’da gerçekleşeceği, cenaze töreninin ardından Isparta Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi. 
İZMİR TERSANESİNDEKİ KAZADA ŞEHİT OLAN ER ALİCAN BÜLBÜL’ÜN AİLESİ, ACI HABERİ BURDUR’UN KARAMANLI İLÇESİNDE ALDI

İzmir Tersanesi’ndeki kazada şehit olan Alican Bülbül’ün ailesi, acı haberi, Karamanlı’da görev yapan ağabeyi polis memuru Sercan Bülbül’ün evinde aldı. Karamanlı’da bulunan şehit ailesine acı haberi Karamanlı Kaymakamı Uğur Akmeşe, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Tarran Güney ve Belediye Başkanı Mehmet Özger verdi. 
Acı haberi alan şehit babası Mehmet Ali Bülbül ile ağabeyi Sercan Bülbül gözyaşlarına boğuldu. Şehit annesi Döne Bülbül de fenalık geçirdi. Şehit Alican Bülbül’ün cenaze töreninin yarın memleketi Isparta’da gerçekleşeceği, cenaze töreninin ardından Isparta Mezarlığı’na defnedileceği bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.