AB BAKANI ÇAVUŞOĞLU:

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2013 - 21:31, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AB BAKANI ÇAVUŞOĞLU:

AB BAKANI ÇAVUŞOĞLU: “BU DEPREMDEN DERS ALMAMIZ VE TEDBİRLERİMİZİ ALMAMIZ GEREKİYOR”
AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da yaşanan depreme ilişkin, Antalya’nın güvenli bir bölge olduğunu fakat her şeye rağmen tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi. AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, kabine değişikliğinin ardından ilk olarak Antalya’yı ziyaret etti. Antalya programı kapsamında Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü de makamında ziyaret eden Çavuşoğlu, bugün Antalya’da meydana gelen trafik kazası ve depremle ilgili konuştu. 8 vatandaşın hayatını kaybettiği kazayla ilgili üzüntüsünü dile getiren Çavuşoğlu, “Antalya da bu sabah elim bir kaza oldu 8 vatandaşımız hayatını kaybetti. Orada yapılan bir gölet için değişik ilerden gelen işçilerimiz kaza sonucu maalesef hayatını kaybetti. Yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz” dedi.“DEPREMDEN DERS ALMALIYIZ”Akşam saatlerinde Antalya Körfezi merkezli 6.0 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili olarak da Çavuşoğlu, depremden ders alınması gerektiğini ve tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi. Çavuşşoğlu, “Bölgemizde bugün de bir deprem oldu. Aldığımız bilgilere göre ciddi bir hasar ve can kaybı olmadı. Yakın zamanda bir deprem daha olmuştu. Antalya haritalarda en güvenli yerlerden birisi. Güvenli diye de tedbiri elden bırakmamamız lazım. Bu depremden ders almamız ve tedbirlerimizi almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
AB BAKANI ÇAVUŞOĞLU: “BU DEPREMDEN DERS ALMAMIZ VE TEDBİRLERİMİZİ ALMAMIZ GEREKİYOR”

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’da yaşanan depreme ilişkin, Antalya’nın güvenli bir bölge olduğunu fakat her şeye rağmen tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi. 
AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, kabine değişikliğinin ardından ilk olarak Antalya’yı ziyaret etti. Antalya programı kapsamında Antalya Valisi Sebahattin Öztürk’ü de makamında ziyaret eden Çavuşoğlu, bugün Antalya’da meydana gelen trafik kazası ve depremle ilgili konuştu. 8 vatandaşın hayatını kaybettiği kazayla ilgili üzüntüsünü dile getiren Çavuşoğlu, “Antalya da bu sabah elim bir kaza oldu 8 vatandaşımız hayatını kaybetti. Orada yapılan bir gölet için değişik ilerden gelen işçilerimiz kaza sonucu maalesef hayatını kaybetti. Yaralı olanlara acil şifalar diliyoruz” dedi.

“DEPREMDEN DERS ALMALIYIZ”
Akşam saatlerinde Antalya Körfezi merkezli 6.0 büyüklüğünde meydana gelen depremle ilgili olarak da Çavuşoğlu, depremden ders alınması gerektiğini ve tedbirin elden bırakılmaması gerektiğini söyledi. Çavuşşoğlu, “Bölgemizde bugün de bir deprem oldu. Aldığımız bilgilere göre ciddi bir hasar ve can kaybı olmadı. Yakın zamanda bir deprem daha olmuştu. Antalya haritalarda en güvenli yerlerden birisi. Güvenli diye de tedbiri elden bırakmamamız lazım. Bu depremden ders almamız ve tedbirlerimizi almamız gerekiyor” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.