ÇAVUŞOĞLU'NUN ANTALYA VALİLİĞİ ZİYARETİ

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2013 - 21:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

ÇAVUŞOĞLU'NUN ANTALYA VALİLİĞİ ZİYARETİ

AB BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NUN ANTALYA VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ
 AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın AB Bakanlığı ile iş birliğinde önde gelen bir şehir olduğunu belirterek, toplam 32 projede AB fonlarından Antalya’ya 3.8 milyon Euro kaynak aktarıldığını söyledi. Antalya Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk tarafından karşılandı. Valilik ziyaret defterini imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, 11 yıldır Antalya’yı onurla temsil ettiğini belirterek, “11 yıldır onurla temsil ettiğimiz Antalya’mızı AB Bakanı olarak ilk resmi ziyaretimi yapmaktan onur duyuyorum. Antalya Türkiye’nin önemli kentlerinden birisidir” dedi. Antalya’nın dünyaya açılan bir pencere olması için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirten Çavuşoğlu, var olan sorunların çözümü içinde iş birliği içinde olacaklarının altını çizdi.32 PROJE 3,8 MİLYON EUROKabinenin içinde olan bir Antalyalı olarak Antalya’nın AB Bakanlığı ile iş birliği içinde daha iyi yerlere geleceğini de ifade eden Çavuşoğlu şöyle konuştu: “Antalya’nın var olan sorunlarının çözülmesinde iş birliği içinde olacağız. Artık kabinenin içinde icranın içinde olan bir Antalyalı olarak en büyük çabayı göstereceğim. Bakanlığımın Antalya’ya olan ilgili benden önceki dönemde de vardı. Antalya AB Bakanlığıyla iş birliği konusunda önde gelen bir ilimizdir. Bugüne kadar AB fonlarından 32 projeye 3.8 milyon Euro kaynak aktarılmıştır. Burada sadece bakanlığımızın Antalya’ya ilgisi yetmez Antalya’nın da karşılık vermesi gerekir. Antalya başarılı kaynaklardan faydalanmıştır. Bundan sonraki projelerde de ortak çalışmayı ümit ederiz.”Antalya Valisi Sebahattin Öztürk de, Bakan Çavuşoğlu’nun valiliği ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını belirterek, “Hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütmek için bize yardımcı olacağınızı ve destekleyeceğinizi düşünüyoruz. Antalya’nın Cumhuriyet tarihi boyunca beşinci bakanı olmak mutluluk verici. Avrupa Birliği anlamında valiliğimizde gerçek anlamda bakanlığımızla iş birliği içinde çalışıyor. Hala devam eden projelerimizde var. Bunlarla ilgili olarak inşallah daha fazla imkan elde ederiz” diye konuştu.Bakan Çavuşoğlu'nun konuşmasının ardından Antalya Valisi Sebahattin Öztürk tarafından ziyaretin anısına Bakan Çavuşoğlu'na bir plaket verildi.
AB BAKANI ÇAVUŞOĞLU'NUN ANTALYA VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

 AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın AB Bakanlığı ile iş birliğinde önde gelen bir şehir olduğunu belirterek, toplam 32 projede AB fonlarından Antalya’ya 3.8 milyon Euro kaynak aktarıldığını söyledi. 
Antalya Valiliği’ni ziyaret eden Bakan Çavuşoğlu, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk tarafından karşılandı. Valilik ziyaret defterini imzaladıktan sonra açıklamalarda bulunan Çavuşoğlu, 11 yıldır Antalya’yı onurla temsil ettiğini belirterek, “11 yıldır onurla temsil ettiğimiz Antalya’mızı AB Bakanı olarak ilk resmi ziyaretimi yapmaktan onur duyuyorum. Antalya Türkiye’nin önemli kentlerinden birisidir” dedi. 
Antalya’nın dünyaya açılan bir pencere olması için elinden gelen çabayı gösterdiğini belirten Çavuşoğlu, var olan sorunların çözümü içinde iş birliği içinde olacaklarının altını çizdi.

32 PROJE 3,8 MİLYON EURO
Kabinenin içinde olan bir Antalyalı olarak Antalya’nın AB Bakanlığı ile iş birliği içinde daha iyi yerlere geleceğini de ifade eden Çavuşoğlu şöyle konuştu: 
“Antalya’nın var olan sorunlarının çözülmesinde iş birliği içinde olacağız. Artık kabinenin içinde icranın içinde olan bir Antalyalı olarak en büyük çabayı göstereceğim. Bakanlığımın Antalya’ya olan ilgili benden önceki dönemde de vardı. Antalya AB Bakanlığıyla iş birliği konusunda önde gelen bir ilimizdir. Bugüne kadar AB fonlarından 32 projeye 3.8 milyon Euro kaynak aktarılmıştır. Burada sadece bakanlığımızın Antalya’ya ilgisi yetmez Antalya’nın da karşılık vermesi gerekir. Antalya başarılı kaynaklardan faydalanmıştır. Bundan sonraki projelerde de ortak çalışmayı ümit ederiz.”
Antalya Valisi Sebahattin Öztürk de, Bakan Çavuşoğlu’nun valiliği ziyaretlerinden dolayı onur duyduklarını belirterek, “Hızlı bir şekilde çalışmalarımızı yürütmek için bize yardımcı olacağınızı ve destekleyeceğinizi düşünüyoruz. Antalya’nın Cumhuriyet tarihi boyunca beşinci bakanı olmak mutluluk verici. Avrupa Birliği anlamında valiliğimizde gerçek anlamda bakanlığımızla iş birliği içinde çalışıyor. Hala devam eden projelerimizde var. Bunlarla ilgili olarak inşallah daha fazla imkan elde ederiz” diye konuştu.
Bakan Çavuşoğlu'nun konuşmasının ardından Antalya Valisi Sebahattin Öztürk tarafından ziyaretin anısına Bakan Çavuşoğlu'na bir plaket verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.