Isparta’da zehir tacirleri tutuklandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2019 - 09:08, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta’da zehir tacirleri tutuklandı

Isparta’da zehir tacirleri tutuklandı
 Isparta’da narkotik polisinin düzenlediği operasyonda yakalanan 3 zehir taciri tutuklandı.  Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya ile bağlantılı olarak Isparta’ya uyuşturucu madde sağlayan sokak satıcılarına (torbacılara) yönelik çalışma başlattı. Narkotik Polisinin bu kapsamda Isparta il merkezinde düzenlediği operasyonda, 10 gram eroin maddesi ele geçirilirken, konuyla ilgili 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.  Emniyete sevk edilen şüphelilerden 5’ine, ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapılırken, A.Ç., S.Ç., M.Ç. isimli 3 şüpheli ise ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Isparta’da zehir tacirleri tutuklandı

 Isparta’da narkotik polisinin düzenlediği operasyonda yakalanan 3 zehir taciri tutuklandı. 
Isparta Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Antalya ile bağlantılı olarak Isparta’ya uyuşturucu madde sağlayan sokak satıcılarına (torbacılara) yönelik çalışma başlattı. Narkotik Polisinin bu kapsamda Isparta il merkezinde düzenlediği operasyonda, 10 gram eroin maddesi ele geçirilirken, konuyla ilgili 8 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. 
Emniyete sevk edilen şüphelilerden 5’ine, ‘Uyuşturucu madde kullanmak’ suçundan işlem yapılırken, A.Ç., S.Ç., M.Ç. isimli 3 şüpheli ise ‘Uyuşturucu madde ticareti yapmak’ suçlamasıyla adliyeye sevk edildi. Zanlılar, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.