ISPARTA'DA KORKUTAN YANGIN

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2019 - 16:03, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA'DA KORKUTAN YANGIN

Isparta’da sahipleri vefat ettiği için bir süredir kullanılmayan 2 katlı eski ahşap evde çıkan yangın nedeniyle bölgede yoğun duman oluştu.
Isparta'da 2 katlı kullanılmayan ahşap evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre,Sermet Mahallesi 1903.Sokak'ta bulunan Abdullah Topuz'a ait 2 katlı ahşap evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ile yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yangını söndürmek için hummalı bir çalışma başlattı. Yanan evin ahşap olması, bazı bölgelerde yeniden alevlenme oluşturarak, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını güçleştirdi. 5 itfaiye ekibi ile takviye arazözlerin de katıldığı söndürme çalışmaları halen devam ederken, olay nedeniyle bölgede yoğun duman oluştu. Yangında ölen ya da yaralanan bulunmazken, söz konusu ev kullanılamaz hale geldi. Öte yandan, yangın çıkan ikamet sakinleri Abdullah - Adile Topuz çiftinin bir süre önce vefat ettiği ve söz konusu yerin kullanılmadığı öğrenildi.  
Isparta’da sahipleri vefat ettiği için bir süredir kullanılmayan 2 katlı eski ahşap evde çıkan yangın nedeniyle bölgede yoğun duman oluştu.

Isparta'da 2 katlı kullanılmayan ahşap evde çıkan yangın korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Edinilen bilgiye göre,Sermet Mahallesi 1903.Sokak'ta bulunan Abdullah Topuz'a ait 2 katlı ahşap evde bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Durumun haber verilmesiyle birlikte olay yerine çok sayıda itfaiye aracı ile yangın söndürme ekipleri sevk edildi. Olay yerine ulaşan ekipler, yangını söndürmek için hummalı bir çalışma başlattı.

Yanan evin ahşap olması, bazı bölgelerde yeniden alevlenme oluşturarak, itfaiye ekiplerinin söndürme çalışmalarını güçleştirdi. 5 itfaiye ekibi ile takviye arazözlerin de katıldığı söndürme çalışmaları halen devam ederken, olay nedeniyle bölgede yoğun duman oluştu. Yangında ölen ya da yaralanan bulunmazken, söz konusu ev kullanılamaz hale geldi.

Öte yandan, yangın çıkan ikamet sakinleri Abdullah - Adile Topuz çiftinin bir süre önce vefat ettiği ve söz konusu yerin kullanılmadığı öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.