Isparta'da fırtına nedeniyle restoran camının kırılması sonucu 5 müşteri yaralandı

(AA) - Anadolu Ajansı | 06.02.2020 - 11:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

Isparta'da fırtına nedeniyle restoran camının kırılması sonucu 5 müşteri yaralandı

  Isparta'da etkili olan fırtına nedeniyle bir restoranın cam bölümünün kırılması sonucu yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı.    Alınan bilgiye göre, kentte sabah saatlerinden itibaren başlayan kuvvetli rüzgar etkisini artırdı.    Rüzgarın akşam saatlerinde fırtınaya dönüşmesi sonucu Sanayi Mahallesi'ndeki bir restoranın camı parçalandı.   Bu sırada restoranda bulunan müşterilerden Ertuğrul Savaş Gürdal (43), Mehmet Erkan Babaoğlu (49), Onur Bayramoğulları (44), Yılmaz Bay (38), Emine Çeliktepe (19) kırılan cam parçalarının vücutlarına isabet etmesi sonucu yaralandı.    112 Acil Servis ekiplerince Isparta Şehir Hastanesine sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

 

Isparta'da etkili olan fırtına nedeniyle bir restoranın cam bölümünün kırılması sonucu yaralanan 5 kişi hastaneye kaldırıldı. 

 

Alınan bilgiye göre, kentte sabah saatlerinden itibaren başlayan kuvvetli rüzgar etkisini artırdı. 

 

Rüzgarın akşam saatlerinde fırtınaya dönüşmesi sonucu Sanayi Mahallesi'ndeki bir restoranın camı parçalandı.

 

Bu sırada restoranda bulunan müşterilerden Ertuğrul Savaş Gürdal (43), Mehmet Erkan Babaoğlu (49), Onur Bayramoğulları (44), Yılmaz Bay (38), Emine Çeliktepe (19) kırılan cam parçalarının vücutlarına isabet etmesi sonucu yaralandı. 

 

112 Acil Servis ekiplerince Isparta Şehir Hastanesine sevk edilen yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.