ISPARTA'DA 4 KÖPEĞİN ZEHİRLENDİĞİ İDDİASI ÖNE SÜRÜLDÜ

Gündem (AA) - Anadolu Ajansı | 16.11.2020 - 08:34, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA'DA 4 KÖPEĞİN ZEHİRLENDİĞİ İDDİASI ÖNE SÜRÜLDÜ

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 4 sokak köpeğini zehirlediler mi iddiası…
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 4 sokak köpeğinin zehirlendiği iddia edildi.    Bağlar Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından beslenen 3 köpek ölü olarak, bir köpek ise hareketsiz şekilde yatarken bulundu.  Yapılan incelemede ağızlarında köpük bulunan köpeklerin, zehirlendiği öne sürüldü.    Mahalle sakini Mustafa Ayan, köpekleri o halde gördükten sonra zabıta ekiplerine ve belediyeye haber verdiğini söyledi. Ağzından köpük çıkan köpeği görüntülediğini belirten Ayan, "Köpekler çok kötü haldeydi, biri can çekişiyordu. Su getirmek için eve gidip döndüğümde can çekişen köpek yerinde yoktu. Birilerinin köpekleri zehirlediğini düşünüyorum." ifadesini kullandı. 
Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 4 sokak köpeğini zehirlediler mi iddiası…

Isparta'nın Yalvaç ilçesinde 4 sokak köpeğinin zehirlendiği iddia edildi. 

 

Bağlar Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından beslenen 3 köpek ölü olarak, bir köpek ise hareketsiz şekilde yatarken bulundu. 

Yapılan incelemede ağızlarında köpük bulunan köpeklerin, zehirlendiği öne sürüldü. 

 

Mahalle sakini Mustafa Ayan, köpekleri o halde gördükten sonra zabıta ekiplerine ve belediyeye haber verdiğini söyledi.

Ağzından köpük çıkan köpeği görüntülediğini belirten Ayan, "Köpekler çok kötü haldeydi, biri can çekişiyordu. Su getirmek için eve gidip döndüğümde can çekişen köpek yerinde yoktu. Birilerinin köpekleri zehirlediğini düşünüyorum." ifadesini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.