ISPARTA COCA COLA SESSİZ SEDASIZ

Ekonomi 08.02.2017 - 13:52, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:35
 

ISPARTA COCA COLA SESSİZ SEDASIZ

ISPARTA COCA COLA SESSİZ SEDASIZ
Isparta S. Demirel OSB’de açılan Coca -Cola fabrikası Isparta’ya ve bölge ekonomisine katkı sağlıyor. Batı Akdeniz Bölgesinde Isparta’ya da açılan dünya markası coca- cola fabrikası çalışmaya ve eleman almaya devam ediyor. Dünyaca ünlü kola markası olan Coca- Cola Company, Süleyman Demirel OSB Bölge Müdürlüğünün, yatırımcı “Coca- Cola İçecek ve Anadolu Etap”a ruhsatını vermesinden sonra genel toplamda 160 bin metrekare üzerinde kurulacak olup, çalışmaya ve üretime başladı. Fabrikada 20 farklı alkolsüz soğuk içecek üretildiği belirtildi. İlk etapta 300 dolayında kişinin istihdam edildiği fabrikada çalışanların tamamına yakını Ispartalı. Burdurlu bir veya iki kişinin çalıştığı fabrika, üretime devam ederek Isparta ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor. Fabrikanın kuruluş hikayesi Coca Cola’nın Isparta’ya yatırım yapma kararının perde arkasında yoğun bir çaba hikâyesi bulunuyor. Zira ilk fikir Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndan (BAKA) çıkmıştı.  BAKA, yaptığı bir sunum ve davette Coca- Cola’nın üst düzey yöneticilerine Isparta’nın doğal kaynak su havzalarını anlatmıştı.  Coca- Cola yetkilileri de Uluborlu’da incelemelerde bulunmuştu... Yetkililer bunun ardından Isparta il merkezinde bulunan Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’ni gezmişti.  Antalya ve Burdur’a da uğrayan yetkiler bir dizi görüşmelerde bulunmuştu. 
ISPARTA COCA COLA SESSİZ SEDASIZ

Isparta S. Demirel OSB’de açılan Coca -Cola fabrikası Isparta’ya ve bölge ekonomisine katkı sağlıyor.

Batı Akdeniz Bölgesinde Isparta’ya da açılan dünya markası coca- cola fabrikası çalışmaya ve eleman almaya devam ediyor.

Dünyaca ünlü kola markası olan Coca- Cola Company, Süleyman Demirel OSB Bölge Müdürlüğünün, yatırımcı “Coca- Cola İçecek ve Anadolu Etap”a ruhsatını vermesinden sonra genel toplamda 160 bin metrekare üzerinde kurulacak olup, çalışmaya ve üretime başladı. Fabrikada 20 farklı alkolsüz soğuk içecek üretildiği belirtildi.

İlk etapta 300 dolayında kişinin istihdam edildiği fabrikada çalışanların tamamına yakını Ispartalı. Burdurlu bir veya iki kişinin çalıştığı fabrika, üretime devam ederek Isparta ekonomisine katkı sağlamayı sürdürüyor.

Fabrikanın kuruluş hikayesi

Coca Cola’nın Isparta’ya yatırım yapma kararının perde arkasında yoğun bir çaba hikâyesi bulunuyor. Zira ilk fikir Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı’ndan (BAKA) çıkmıştı.  BAKA, yaptığı bir sunum ve davette Coca- Cola’nın üst düzey yöneticilerine Isparta’nın doğal kaynak su havzalarını anlatmıştı.  Coca- Cola yetkilileri de Uluborlu’da incelemelerde bulunmuştu... Yetkililer bunun ardından Isparta il merkezinde bulunan Süleyman Demirel Organize Sanayi Bölgesi’ni gezmişti.  Antalya ve Burdur’a da uğrayan yetkiler bir dizi görüşmelerde bulunmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.