25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 02.04.2015 - 10:37, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ TOPLANTISI YAPILDI

25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ TOPLANTISI YAPILDI
 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimi toplantısı Vali Hasan Kürklü Başkanlığında gerçekleştirildi. Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Hasan Kürklü başta olmak üzere Garnizon Komutanı J. Albay Sayit Koca, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Kaymakamlar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Kürklü, toplantıya katılan ilgili kurum temsilcilerine, seçimlerin adil bir şekilde geçmesi için kamu görevlileri olarak ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi. Vali Hasan Kürklü'nün konuşmasının ardan İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Asil Alper, Seçim yasaları, Seçim Takvimi, Sandık-Seçmen ve seçim öncesi, seçim zamanı ve seçim sonrası alınacak tedbirler ile ilgili toplatıya katılan kurum temsilcilerine bilgilendirmek için sunum gerçekleştirdi. 
25. DÖNEM MİLLETVEKİLİ GENEL SEÇİMİ TOPLANTISI YAPILDI

 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. dönem milletvekili genel seçimi toplantısı Vali Hasan Kürklü Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Hasan Kürklü başta olmak üzere Garnizon Komutanı J. Albay Sayit Koca, Vali Yardımcısı Bülent Uygur, Kaymakamlar ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Kürklü, toplantıya katılan ilgili kurum temsilcilerine, seçimlerin adil bir şekilde geçmesi için kamu görevlileri olarak ellerinden geleni yapmaları gerektiğini söyledi.

Vali Hasan Kürklü'nün konuşmasının ardan İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürü Jandarma Binbaşı Asil Alper, Seçim yasaları, Seçim Takvimi, Sandık-Seçmen ve seçim öncesi, seçim zamanı ve seçim sonrası alınacak tedbirler ile ilgili toplatıya katılan kurum temsilcilerine bilgilendirmek için sunum gerçekleştirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.