2. TURKEY STONE MERMER FUARINA ASYA VE AFRİKA ÇIKARMASI

Gündem 27.05.2016 - 12:39, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

2. TURKEY STONE MERMER FUARINA ASYA VE AFRİKA ÇIKARMASI

2.si düzenlenen Turkey Stone Doğaltaş ve Mermer fuarına Asya ve Afrika kıtalarından gelen katılımcılar damgasını vurdu.
Antalya EXPO Center’de bu yıl 2.si düzenlenen Doğaltaş ve Mermer fuarına katılımcı firmaların İran ve Çin ‘li firmalar olması dikkat çekerken, fuara alıcı olarak Fas, İran, Irak, Filistin, Umman, Ürdün, Kosova, Kırgızistan ve Suudi Arabistan’dan gelen alıcı firmalar da, “fuarı Asyalı ve Afrikalılar bastı” algısını oluşturdu. Antalya’ya perşembe günü gelen firma yetkilileri birinci gün fuarın açılışına katılmayarak otellerinde dinlenip, Cuma günü dışarıya çıkarak gruplar halinde fuar alanına gelmesi stant açan firmalara ‘fuarı Asya ve Afrikalılar bastı’ yorumlarının yapılmasını sağladı. Bilgilerine başvurduğumuz firma sahipleri; “Kuru kalabalık olacağı yerde alıcı firmalar ile tek tek ilgilenmemiz, ticaret yapmamız bizler için daha iyi. Bazı fuar alanlarında katılımcıların yoğun olduğu fuarlarda sadece gezmek için gelen katılımcılardan dolayı gerçek alıcılarla ilgilenme imkânımız olmuyordu. Ancak Antalya’daki bu fuarda sadece mamul beğenmek ticaret yapmak için gelen firmaların olması bizim ekonomi ve vizyon açısından ileriye doğru bakmamıza vesile oluyor.” dediler.
2.si düzenlenen Turkey Stone Doğaltaş ve Mermer fuarına Asya ve Afrika kıtalarından gelen katılımcılar damgasını vurdu.

Antalya EXPO Center’de bu yıl 2.si düzenlenen Doğaltaş ve Mermer fuarına katılımcı firmaların İran ve Çin ‘li firmalar olması dikkat çekerken, fuara alıcı olarak Fas, İran, Irak, Filistin, Umman, Ürdün, Kosova, Kırgızistan ve Suudi Arabistan’dan gelen alıcı firmalar da, “fuarı Asyalı ve Afrikalılar bastı” algısını oluşturdu.

Antalya’ya perşembe günü gelen firma yetkilileri birinci gün fuarın açılışına katılmayarak otellerinde dinlenip, Cuma günü dışarıya çıkarak gruplar halinde fuar alanına gelmesi stant açan firmalara ‘fuarı Asya ve Afrikalılar bastı’ yorumlarının yapılmasını sağladı.

Bilgilerine başvurduğumuz firma sahipleri; “Kuru kalabalık olacağı yerde alıcı firmalar ile tek tek ilgilenmemiz, ticaret yapmamız bizler için daha iyi. Bazı fuar alanlarında katılımcıların yoğun olduğu fuarlarda sadece gezmek için gelen katılımcılardan dolayı gerçek alıcılarla ilgilenme imkânımız olmuyordu. Ancak Antalya’daki bu fuarda sadece mamul beğenmek ticaret yapmak için gelen firmaların olması bizim ekonomi ve vizyon açısından ileriye doğru bakmamıza vesile oluyor.” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.