Gündem 02.01.2014 - 16:23, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

Yeni İçişleri Bakanı Ala, Hatay'daki TIR'la ilgili, "TIR'da Türkmenlere götürülen yardım var. Siz içini biliyor musunuz. Herkes işini bilecek." dedi.
Bugün TBMM'de yemin eden yeni İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, Hatay'da durdurulan ve içinde mühimmat olduğu ileri sürülen TIR ile ilgili olarak konuştu. Efkan Âlâ, gazetecilerin sorusu üzerine ''Orada Türkmenler var. TIR'da Türkmenlere giden yardımlar var. Herkes işini bilecek. Siz içini biliyor musunuz?'' dedi. GÜMRÜK BAKANI YAZICI: HER ŞEY X-RAY'DEN GEÇİYOR Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı da ''Suriye'ye giden her şeyi x-ray'den geçiriyoruz. Bu durumun bizimle ilgisi yok. İçişleri Bakanlığı ilgileniyor. Ama biz ihbar olsun olmasın Suriye'ye geçen her TIR'ı x-rayden geçiriyoruz. Bunu da biliyorsunuz orada silahlar bulundu. Türkiye'den geldi diye yayınlar yapanlar oldu. Biz de Türkiye'yi korumak için tüm TIR'ları x-rayden geçiriyoruz'' diye konuştu.
Yeni İçişleri Bakanı Ala, Hatay'daki TIR'la ilgili, "TIR'da Türkmenlere götürülen yardım var. Siz içini biliyor musunuz. Herkes işini bilecek." dedi.

Bugün TBMM'de yemin eden yeni İçişleri Bakanı Efkan Âlâ, Hatay'da durdurulan ve içinde mühimmat olduğu ileri sürülen TIR ile ilgili olarak konuştu.

Efkan Âlâ, gazetecilerin sorusu üzerine ''Orada Türkmenler var. TIR'da Türkmenlere giden yardımlar var. Herkes işini bilecek. Siz içini biliyor musunuz?'' dedi.

GÜMRÜK BAKANI YAZICI: HER ŞEY X-RAY'DEN GEÇİYOR

Gümrük Bakanı Hayati Yazıcı da ''Suriye'ye giden her şeyi x-ray'den geçiriyoruz. Bu durumun bizimle ilgisi yok. İçişleri Bakanlığı ilgileniyor. Ama biz ihbar olsun olmasın Suriye'ye geçen her TIR'ı x-rayden geçiriyoruz. Bunu da biliyorsunuz orada silahlar bulundu. Türkiye'den geldi diye yayınlar yapanlar oldu. Biz de Türkiye'yi korumak için tüm TIR'ları x-rayden geçiriyoruz'' diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.