MALİYE TOPLULUĞU SÜLEYMAN DEMİREL DEMOKRASİ VE KALKINMA MÜZESİNDEYDİ

Kültür 27.12.2013 - 12:51, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

MALİYE TOPLULUĞU SÜLEYMAN DEMİREL DEMOKRASİ VE KALKINMA MÜZESİNDEYDİ

MALİYE TOPLULUĞU SÜLEYMAN DEMİREL DEMOKRASİ VE KALKINMA MÜZESİNDEYDİ
Süleyman Demirel Üniversitesi Maliye Topluluğu üyeleri, İslamköy Beldesi'nde Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in hayatından kesitlerin sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesini ziyaret etti.  Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Serpil Ağcakaya koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Müze Müdürü Osman Siviloğlu müze hakkında bilgiler verdi. Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel tarafından 1994 yılında 16 bin metrekare alan üzerine yaptırılan külliyenin sınırları içerisinde yer alan müzede, Demirel'in siyasi yaşamına dair belge ve bilgiler, başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığı dönemlerinde aldığı hediye, plaket ve o dönemlerde yayımlanan gazete, dergi ve karikatürler sergileniyor.   
MALİYE TOPLULUĞU SÜLEYMAN DEMİREL DEMOKRASİ VE KALKINMA MÜZESİNDEYDİ

Süleyman Demirel Üniversitesi Maliye Topluluğu üyeleri, İslamköy Beldesi'nde Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in hayatından kesitlerin sergilendiği Süleyman Demirel Demokrasi ve Kalkınma Müzesini ziyaret etti. 

Topluluk Akademik Danışmanı Doç. Dr. Serpil Ağcakaya koordinatörlüğünde gerçekleştirilen ziyarette, Müze Müdürü Osman Siviloğlu müze hakkında bilgiler verdi.

Süleyman Demirel'in kardeşi Şevket Demirel tarafından 1994 yılında 16 bin metrekare alan üzerine yaptırılan külliyenin sınırları içerisinde yer alan müzede, Demirel'in siyasi yaşamına dair belge ve bilgiler, başbakanlığı ve cumhurbaşkanlığı dönemlerinde aldığı hediye, plaket ve o dönemlerde yayımlanan gazete, dergi ve karikatürler sergileniyor. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.