‘TOMBALA’ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINANLAR ADLİYEDE

Asayiş 20.12.2013 - 15:33, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

‘TOMBALA’ OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINANLAR ADLİYEDE

ANTALYA VE ÜÇ İLDE POLİSİN KUMARHANELERE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ OPERASYONLARDA GÖZALTINA ALINAN İKİSİ POLİS 19 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Antalya polisinin dört ilde düzenlediği kumarhane operasyonlarında gözaltına alınan 2'si polis, 1'i zabıta 19 kişi adliyeye sevk edildi. Üç gün önce Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte kumar oynatıcılarına yönelik yaklaşık 4 ay süren istihbarat ve fiziki takibin ardından Antalya, İstanbul, Ankara ve Konya'da eşzamanlı operasyon düzenledi. Kumar oynatmak ile başka suçlardan birçok kaydı bulunan ve örgüt lideri olduğu ileri sürülen M.A.M., İstanbul'da gözaltına alınırken Antalya merkezinde de 16 kişi yakalandı. Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguya alınan zanlıların, Antalya'da ıssız bölgelerde seçtikleri 10'a yakın mekanda kumar oynattığı, tombala cihazlarını bin lira karşılığında Ankara ve Konya'daki sanayi sitelerinde yaptırdığı belirlendi. 10 kumarhanenin bir gecede hasılatının 100-150 bin lira arasında değiştiği, bir gecede 3 kez üst üste kazanana 'tulum çekti' ifadesinin kullanıldığı kumarhanelerde, talihliye 5 bin lira ödül verildiği saptandı. Gözaltına alınanlar arasında Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis ile 1 zabıta memuru bulunuyor.Emniyetteki sorguları tamamlanan iki polis ve zabıta ile M.A.M., H.A., E.Ş., B.U., A.K., S.G., M.Ö.M., H.Ş., O.Ö., K.D., V.B., M.Ç., M.S.M., İ.B., H.G. ve E.D., 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kumar oynatmak ve yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.
ANTALYA VE ÜÇ İLDE POLİSİN KUMARHANELERE YÖNELİK DÜZENLEDİĞİ OPERASYONLARDA GÖZALTINA ALINAN İKİSİ POLİS 19 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Antalya polisinin dört ilde düzenlediği kumarhane operasyonlarında gözaltına alınan 2'si polis, 1'i zabıta 19 kişi adliyeye sevk edildi. Üç gün önce Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kentte kumar oynatıcılarına yönelik yaklaşık 4 ay süren istihbarat ve fiziki takibin ardından Antalya, İstanbul, Ankara ve Konya'da eşzamanlı operasyon düzenledi. Kumar oynatmak ile başka suçlardan birçok kaydı bulunan ve örgüt lideri olduğu ileri sürülen M.A.M., İstanbul'da gözaltına alınırken Antalya merkezinde de 16 kişi yakalandı. 
Asayiş Şube Müdürlüğünde sorguya alınan zanlıların, Antalya'da ıssız bölgelerde seçtikleri 10'a yakın mekanda kumar oynattığı, tombala cihazlarını bin lira karşılığında Ankara ve Konya'daki sanayi sitelerinde yaptırdığı belirlendi. 10 kumarhanenin bir gecede hasılatının 100-150 bin lira arasında değiştiği, bir gecede 3 kez üst üste kazanana 'tulum çekti' ifadesinin kullanıldığı kumarhanelerde, talihliye 5 bin lira ödül verildiği saptandı. Gözaltına alınanlar arasında Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 2 polis ile 1 zabıta memuru bulunuyor.
Emniyetteki sorguları tamamlanan iki polis ve zabıta ile M.A.M., H.A., E.Ş., B.U., A.K., S.G., M.Ö.M., H.Ş., O.Ö., K.D., V.B., M.Ç., M.S.M., İ.B., H.G. ve E.D., 'suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, kumar oynatmak ve yer temin etmek' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.