‘TEMEL MODÜL EĞİTİMİ KURSU'

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.12.2013 - 17:18, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

‘TEMEL MODÜL EĞİTİMİ KURSU'

AFYONKARAHİSAR’DA SAĞLIK GÖREVLİLERİNE ‘TEMEL MODÜL EĞİTİMİ KURSU'
Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kentte görev yapan sağlık görevlilerine yönelik verilen ‘Temel Modül Eğitimi Kursu' Gazlıgöl beldesinde başladı. 23-27 Aralık tarihleri arasında 5 gün sürecek olan eğitimlere, 112 Acil Hizmetler Servisi’ne yeni katılan ve hali hazırda görev yapan 24 sağlık çalışanının katıldığı belirtildi. Bu yıl 6'ncısı düzenlenen eğitimde Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden öğretim görevlileri, Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Bakımevi’nde görevli bir uzman doktor ve 7 Paramedik-Acil Tıp Teknisyeni’nin katılımcılara çeşitli eğitimler vereceği aktarıldı.Temel Modül Eğitimi Kursu’nın açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, kursu vermekteki amaçlarının okulda öğrenilen bilgilere ek olarak güncel ve pratik bilgiler vermek olduğunu söyledi. Yemenici, "Özellikle vakalarda kullanılması muhtemel bu önemli ve pratik bilgiler belki de binlerce canını kurtulmasına vesile olacaklar. Bu yüzden bu eğitimleri çok önemsiyor, sizlerin de önemsemesini istiyoruz. Sağlıktaki modernleşmeye bağlı olarak hastanelerimiz gibi 112 istasyonlarımıza da özen gösteriyor, gerekli konforda olması için çalışıyoruz. Sizlerde bir diğer isteğimiz de buraların eviniz gibi bakılıp korunmasıdır. Gerek ambulanslarımızın gerekse binalarımızın temiz, konforlu ve bakımlı olması hem bizim için hem de hastalarımıza müdahale açısından önem arz ediyor" dedi.
AFYONKARAHİSAR’DA SAĞLIK GÖREVLİLERİNE ‘TEMEL MODÜL EĞİTİMİ KURSU'

Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürlüğü tarafından kentte görev yapan sağlık görevlilerine yönelik verilen ‘Temel Modül Eğitimi Kursu' Gazlıgöl beldesinde başladı. 
23-27 Aralık tarihleri arasında 5 gün sürecek olan eğitimlere, 112 Acil Hizmetler Servisi’ne yeni katılan ve hali hazırda görev yapan 24 sağlık çalışanının katıldığı belirtildi. Bu yıl 6'ncısı düzenlenen eğitimde Afyon Kocatepe Üniversitesi’nden öğretim görevlileri, Afyonkarahisar Zübeyde Hanım Doğum ve Çocuk Bakımevi’nde görevli bir uzman doktor ve 7 Paramedik-Acil Tıp Teknisyeni’nin katılımcılara çeşitli eğitimler vereceği aktarıldı.
Temel Modül Eğitimi Kursu’nın açılış konuşmasını yapan Afyonkarahisar İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, kursu vermekteki amaçlarının okulda öğrenilen bilgilere ek olarak güncel ve pratik bilgiler vermek olduğunu söyledi. Yemenici, "Özellikle vakalarda kullanılması muhtemel bu önemli ve pratik bilgiler belki de binlerce canını kurtulmasına vesile olacaklar. Bu yüzden bu eğitimleri çok önemsiyor, sizlerin de önemsemesini istiyoruz. Sağlıktaki modernleşmeye bağlı olarak hastanelerimiz gibi 112 istasyonlarımıza da özen gösteriyor, gerekli konforda olması için çalışıyoruz. Sizlerde bir diğer isteğimiz de buraların eviniz gibi bakılıp korunmasıdır. Gerek ambulanslarımızın gerekse binalarımızın temiz, konforlu ve bakımlı olması hem bizim için hem de hastalarımıza müdahale açısından önem arz ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.