BUCAK'TA MEZARLIKLARDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.11.2014 - 14:30, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

BUCAK'TA MEZARLIKLARDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

BUCAK'TA MEZARLIKLARDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Burdur'un Bucak ilçesinde çevre düzenleme çalışmaları mezarlıklarda devam ediyor.Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, mezarlıklarda bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, "Alaattin Mahallesi'nde bulunan mevcut mezarlığın üst tarafında bulunan ikinci kısmın çevre duvarı ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Özellikle mezarlığı korumak adına düzenlemeler gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.Başkan Süleyman Mutlu, ilçe genelinde çevre düzenleme çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.
BUCAK'TA MEZARLIKLARDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Burdur'un Bucak ilçesinde çevre düzenleme çalışmaları mezarlıklarda devam ediyor.
Bucak Belediye Başkanı Süleyman Mutlu, mezarlıklarda bakım, onarım, temizlik ve çevre düzenlemesi ile ilgili çalışmaların sürdürüldüğünü belirterek, "Alaattin Mahallesi'nde bulunan mevcut mezarlığın üst tarafında bulunan ikinci kısmın çevre duvarı ve çevre düzenlemesini yapıyoruz. Özellikle mezarlığı korumak adına düzenlemeler gerçekleştiriyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Süleyman Mutlu, ilçe genelinde çevre düzenleme çalışmalarının devam edeceğini de sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.