AKAYDIN, “Serik’i Güzelleştirecek Projelerimiz Var”

Siyaset 04.02.2014 - 14:53, Güncelleme: 25.08.2022 - 16:34
 

AKAYDIN, “Serik’i Güzelleştirecek Projelerimiz Var”

SERİK’İ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN PROJELERİNİN OLDUĞUNU SÖYLEYEN AKAYDIN: “SERİK’İN ARKA MAHALLELERİNİ GELİŞTİRECEĞİZ. SERİK’İN KÖYLÜLERİ MUTLU DEĞİL. KÖYLÜMÜZÜN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ilçe gezileri kapsamında Serik’i ziyaret etti. Başkan Mustafa Akaydın, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Muhammet Konur, CHP Serik İlçe Başkanı Bekir Kuş ile birlikte ilk olarak Serik Sanayi Sitesi’ni gezdi. Başkan Akaydın, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.Başkan Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanları dahilinde gereken çalışmaları yapacaklarını kaydetti.Başkan Akaydın, daha sonra Serik sokaklarını dolaştı. Serik merkezdeki esnafla görüşen Başkan Akaydın, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı’yı da ziyaret etti. Serik Belediyesi girişinde çiçeklerle karşılanan Başkan Akaydın, belediye personeliyle selamlaştı. Başkan Akaydın, Mehmet Habalı’ya Atatürk portresi hediye etti.Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Burada halka hitap eden Başkan Akaydın, “Serik çok ünlü bir ilçedir. Serik ekonomik olarak gelişmiş olmasına rağmen, sahilin arka mahalleleri tam anlamıyla gelişmemiştir. Antalya’ya gerçekleştirdiğimiz güzel hizmetleri artık bu bölgeye de getireceğiz. Serik’teki turistik kalkınmayı köylere de yansıtacağız. Tarımda köylünün yüzünü güldürecek çalışmalar yapıyoruz. Kutulara doldurulan paralar, halkın cebine girecek. Halkımızı zenginleştirecek projeler üreteceğiz” dedi.Başkan Akaydın, konuşmasında şunlara değindi:“Beş yıl önce gelirleri giderlerinin üç katı olan ve büyük bir yönetim zafiyeti olan Büyükşehir Belediyesi’ni düzelttik. Antalya’ya 700 milyon TL yatırım yaptık. Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Kul hakkı yemeden, yalana dolana geçit vermeden bunları başardık. Halkımız tekrar seçerse yaptığımız hizmetleri bütün Antalya’nın sınırlarında gerçekleştireceğiz. Serikli halkımızın yüzü gülmüyor. Pamuk üretimi bitti. Nar, portakal, elma para etmiyor. Mazot fiyatları 10 yıl öncesine oranla 4 kat arttı ama köylünün kazancı artmadı.”
SERİK’İ GÜZELLEŞTİRMEK İÇİN PROJELERİNİN OLDUĞUNU SÖYLEYEN AKAYDIN: “SERİK’İN ARKA MAHALLELERİNİ GELİŞTİRECEĞİZ. SERİK’İN KÖYLÜLERİ MUTLU DEĞİL. KÖYLÜMÜZÜN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK ÇALIŞMALAR YAPACAĞIZ”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, ilçe gezileri kapsamında Serik’i ziyaret etti. 
Başkan Mustafa Akaydın, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök, CHP Serik Belediye Başkan Adayı Muhammet Konur, CHP Serik İlçe Başkanı Bekir Kuş ile birlikte ilk olarak Serik Sanayi Sitesi’ni gezdi. Başkan Akaydın, esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinledi.Başkan Mustafa Akaydın, Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluk alanları dahilinde gereken çalışmaları yapacaklarını kaydetti.
Başkan Akaydın, daha sonra Serik sokaklarını dolaştı. Serik merkezdeki esnafla görüşen Başkan Akaydın, Serik Belediye Başkanı Mehmet Habalı’yı da ziyaret etti. Serik Belediyesi girişinde çiçeklerle karşılanan Başkan Akaydın, belediye personeliyle selamlaştı. Başkan Akaydın, Mehmet Habalı’ya Atatürk portresi hediye etti.
Başkan Mustafa Akaydın, daha sonra kahvehanede vatandaşlarla bir araya geldi. Burada halka hitap eden Başkan Akaydın, “Serik çok ünlü bir ilçedir. Serik ekonomik olarak gelişmiş olmasına rağmen, sahilin arka mahalleleri tam anlamıyla gelişmemiştir. Antalya’ya gerçekleştirdiğimiz güzel hizmetleri artık bu bölgeye de getireceğiz. Serik’teki turistik kalkınmayı köylere de yansıtacağız. Tarımda köylünün yüzünü güldürecek çalışmalar yapıyoruz. Kutulara doldurulan paralar, halkın cebine girecek. Halkımızı zenginleştirecek projeler üreteceğiz” dedi.
Başkan Akaydın, konuşmasında şunlara değindi:
“Beş yıl önce gelirleri giderlerinin üç katı olan ve büyük bir yönetim zafiyeti olan Büyükşehir Belediyesi’ni düzelttik. Antalya’ya 700 milyon TL yatırım yaptık. Halkımıza verdiğimiz her sözü yerine getirdik. Kul hakkı yemeden, yalana dolana geçit vermeden bunları başardık. Halkımız tekrar seçerse yaptığımız hizmetleri bütün Antalya’nın sınırlarında gerçekleştireceğiz. Serikli halkımızın yüzü gülmüyor. Pamuk üretimi bitti. Nar, portakal, elma para etmiyor. Mazot fiyatları 10 yıl öncesine oranla 4 kat arttı ama köylünün kazancı artmadı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve bakayrinti.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.